پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد:

راهپیمایی روزقدس درشهرها، بخشها ودهستانهای استان برگزار می شود

راهپیمایی روزقدس درشهرها، بخشها ودهستانهای استان برگزار می شود

یاسوج- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد طی بیانیه ای عنوان کرد:راهپیمایی روزجهانی قدس درشهرها، بخشها ودهستانهای بزرگ استان بارعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه این بیانیه آمده است: معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) در سال ۱۳۵۸ طی پیامی خطاب به مسلمانان جهان، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را با هدف حمایت از مردم مظلوم و ستم‌دیده فلسطین و تقویت انتفاضه قدس در برابر تهاجم و جنایات رژیم نامشروع و اشغالگر صهیونیستی، «روز جهانی قدس» نامیدند.

اقدامی حکیمانه، هوشمندانه و راهبردی که دکترین نجات فلسطین و تنها راه نابودی و حذف غده سرطانی صهیونیستی را به جهان ارائه داد و به بهترین شکل ممکن زنجیره توطئه‌ها و دسیسه‌های شیطانی صهیونیسم بین‌الملل و حامیان استکباری آن را از هم گسست و خیال خام حذف فلسطین و سیطره بر سرزمین مقدس قدس را باطل نمود.

انتخاب روز جهانی قدس و برگزاری راهپیمایی‌های میلیونی در حمایت از مردم فلسطین، جلوه‌ای از اتحاد مسلمانان جهان و تیری زهرآگین بر قلب تاریک و ظلمانی سران استکباری جهان بود که تمام همت مذبوحانه خود را در حمایت از رژیم شقی و خونخوار صهیونیستی و فراموشی مسئله فلسطین به‌کار گرفته بودند.

با هدایت و بصیرت‌بخشی امامین انقلاب اسلامی، هوشیاری مسلمانان جهان و مقاومت و ایستادگی مردم فلسطین تاکنون تمام تلاش‌های خصمانه استکبار جهانی برای ایجاد شکاف و تفرقه بین ملل اسلامی و فراموشی آرمان قدس شریف نافرجام مانده و طرح‌های خبیثانه سازش همچون پیمان کمپ دیوید، معامله قرن و توافقنامه صلح ابراهیم به شکستی سنگین انجامیده است؛ بی‌شک هر قرارداد و پیمانی که در پوشش فریبنده صلح و با هدف تأمین و تضمین امنیت رژیم جنایتکار و دژخیم صهیونیستی و تضییع حقوق حقه مردم فلسطین از سوی سران استکباری غرب به ویژه شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار طراحی گردد نافرجام خواهد ماند.

تاکنون اقدامات بدخواهانه و شرارت‌بار جهان غرب برای خاموشی شعله‌های انتفاضه و مقاومت فلسطین و عادی‌سازی روابط اسرائیل با برخی دولت‌های خیانت‌پیشه عربی و همچنین حمایت از تثبیت قدس به عنوان پایتخت صهیونیست‌ها، بیشتر در آتش خشم و نفرت مردم فلسطین و مسلمانان جهان دمیده و امنیت اشغالگران متخاصم را بیش از پیش به مخاطره انداخته است.

با توجه به منویات ولی امر مسلمین امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، مقاومت تنها راه آزادی فلسطین و نابودی اسرائیل تنها راه‌حل مسئله فلسطین خواهد بود که امروز به لطف خداوند و به یمن روز جهانی قدس و حمایت حداکثری مسلمانان جهان از این تدبیر راهگشای حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه)، جوانان فلسطینی قدرتمندتر از همیشه با زنده و پویا نگهداشتن انتفاضه و مقاومت، موجودیت و هویت فلسطین عزیز را حفظ و احیا کرده و تا خروج کامل اسرائیل این غده سرطانی از تمامی اراضی اشغالی و اضمحلال و انقراض رژیم سفاک و جنایتکار صهیونیستی، مبارزه را ادامه خواهند داد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تکریم و تعظیم به مقام شامخ شهدای مقاومت به ویژه سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی، از عموم مردم مؤمن، خداجو و همیشه در صحنه استان دعوت می‌نماید تا با شرکت گسترده و پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس در سراسر استان، جنایات اخیر رژیم نامشروع صهیونیستی در هتک حرمت مسجد الاقصی و تعرض به مردم مظلوم فلسطین را محکوم کرده و با بزرگداشت باشکوه روز جهانی قدس حمایت همه‌جانبه خود از مقاومت مردم فلسطین و نفرت و انزجار خویش از جنایات رژیم اشغالگر قدس را به منصه ظهور برسانند و برگ زرین دیگری بر صحیفه افتخارات مردم غیور استان بیافزایند.

راهپیمایی روز جهانی قدس در تمام شهرها، بخش‌ها و برخی دهستان‌های بزرگ استان با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد و این مراسم در شهر یاسوج رأس ساعت ۱۰:۳۰ صبح روز جمعه نهم اردیبهشت ماه مصادف با ۲۷ ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.

کد خبر 5477686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha