۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۴۸

عبدالملکی در صحن مجلس:

انتصابات وزارت کار سیاسی نیست/ انتخاب۲۳۷ مدیر از بدنه وزارتخانه

انتصابات وزارت کار سیاسی نیست/ انتخاب۲۳۷ مدیر از بدنه وزارتخانه

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم توجه به شایسته سالاری در انتصابات وزارتخانه متبوعش، گفت: انتصابات این وزارتخانه به هیچ وجه سیاسی نبوده است.

به گزارش خبرنگار مهر،  حجت الله عبدالملکی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی درباره روند انتصابات وزارتخانه متبوع خود، گفت: ما در این وزارتخانه حدود ۳۰۰ نفر انتصابات داشتیم و حدود ۲۳۷ نفر از انتصابات از همکاران در وزارتخانه بوده‌اند که از آنها استفاده کردیم.

وی افزود: عده‌ای مانند رئیس سازمان بهزیستی را در دوره‌ای به دلایل سیاسی به کار نگرفته بودند و در طول ۸ سال در مجموعه نبودند که ما آن‌ها را برگرداندیم.  همچنین ۳۹ نفر از جوانان انقلابی و مومن را به کار گرفته‌ایم و ما از افراد باتجربه، متخصص و انقلابی استفاده کرده‌ایم.  انقلابی بودن،  فسادستیزی، دست پاک بودن و متخصص بودن از معیارهای انتصابات ما بوده است و بیش از ۸۰ درصد هم از همکاران در خود مجموعه وزارتخانه منتصب شده‌اند.  معیارها مشخص بوده و نگاه فامیلی و سیاسی در انتصابات نبوده است.  

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: با روی کار آمدن دولت مردمی عدالت‌گرا این حس در تمام کارکنان دستگاه‌های اجرایی ایجاد شده است که می‌توانیم به سمت عدالت در پرداخت حقوق و دستمزد برویم و لذا درخواست آن‌ها ایجاد عدالت در نظام پرداخت حقوق و دستمزد در کشور است، رئیس جمهور هم بر این موضوع تأکید دارد.  با توجه به اینکه بنده عضو شورای حقوق و دستمزد دولت هستم، موضوع عدالت در پرداخت‌ها را پیگپری می‌کنم.  

عبدالملکی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اجتماعی‌ترین وزارتخانه دولت است که متأسفانه در دوره گذشته و در دولت دوازدهم به سیاسی و امنیتی‌ترین وزارتخانه تبدیل شده بود.  تعداد بسیاری از اقوام و نزدیکان وزیر به کارگیری شده بودند، انتصابات سیاسی انجام شده بود که دامنه و امتداد آن‌ها تا شرکت‌ها و صندوق‌های آن هم پیش رفته بود. فعالان رسانه‌ای ستادهای انتخاباتی به کارگیری شده بودند و در پست‌های مدیریتی مستقر شده بودند، بعضی از پست‌های کلیدی در اختیار افرادی بود که جزو محکومیان فتنه ۸۸ بودند.

وی تاکید کرد: ما در انتصابات از هیچ‌کسی توصیه نپذیرفتیم و صرفاً بر اساس معیارهایی که رئیس جمهور گفته بودند و مورد تأیید مجلس بود، انتخابات را انجام دادیم.  حدود ۴ هزار نفر را بررسی کردیم و امانت را به امانتدار سپردیم و این موضوع ادامه هم دارد.  اگر حقوق‌ها سر وقت داده شده، به یمن حضور همین افراد منتصب شده بوده است. اگر منافذ حقوق‌های نجومی مسدود شد و جریان جدیدی از مبارزه با فساد را در زیرمجموعه‌ها آغاز کردیم، همه به همت افراد جهادگر و انقلابی همین وزارتخانه بوده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: برای پیاده شدن سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی حتماً نیاز داریم که مجلس شورای اسلامی ارتباط تنگاتنگی با دولت داشته باشد.  در زمینه رفع فقر مطلق برنامه‌های بسیار زیادی را آغاز کرده‌ایم که الان در میانه این برنامه‌ها هستیم، در زمینه اشتغال می‌خواهم که یک فرصتی به بنده داده شود تا گزارشی از اقدامات در موضوع اشتغال ارائه دهیم. در موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی هم برنامه‌های جدی آغاز شده است.  در موضوع تأمین اجتماعی و بازنشستگی هم اقدامات و برنامه‌های بسیار خوبی آغاز شده است که بدون همکاری و تعامل تنگاتنگ مجلس شورای اسلامی و دولت قطعا موفق نخواهیم شد.  

وضعیت وزارت کار اورژانسی است

در ادامه جلسه، حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در تشریح سوال خود، گفت: تیم وزارت کار چند هفته است که به مجلس لشکرکشی کرده‌اند و در محافل خصوصی با صراحت گفته‌اند با امکانات و اختیاراتی که دارند، وزیر را از هر چالشی در مجلس نجات می‌دهند. آنان امروز هم از صبح در مجلس خیمه زده اند.

وی بیان کرد: انتخاب عبدالملکی به عنوان وزیر کار،  ظلم به دولت و کشور بود. در طول این ۹ ماه نیز هیچ ملاقات و تماسی با وزیر نداشته‌ام تا شائبه‌ای پیش نیاید.  وضعیت این وزارتخانه به حدی اورژانسی است که اگر به سرعت این روند متوقف نشود، به تنهایی برای زمین زدن دولت رئیسی کفایت می‌کند.  

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تهی کردن این وزارتخانه از نیروهای کارآمد، باتجربه و غیرسیاسی موجب شده است تا تجمعات نوظهوری توسط کارمندان این وزارتخانه و برخی سازمان‌های زیرمجموعه صورت گیرد که در تاریخ این وزارتخانه بی‌سابقه بوده است. زمانی که وزیری بین کارکنان خود وزارتخانه مقبولیت و مشروعیت نداشته باشد، کارایی و مدیریت او در آن مجموعه زیر سوال می‌رود.

موسوی لارگانی اظهار داشت: شایسته سالاری در انتصابات یکی از الزامات مدیریتی است. باید به نیروهای متخصص و کاردان و انقلابی داخل سیستم توجه کرد، اما در دوره مدیریت جدید وزارتخانه عظیم تعاون، کار و رفاه اجتماعی شاهد حجم زیادی از انتصابات برون سازمانی هستیم.

وی تصریح کرد: این انتصابات بیشتر رفیق محور بوده است که انگیزه ها را در بین نیروهای زبده و جوانان متخصص وزارتخانه از بین برده است.  شاهدیم وزیر با اتوبوسی از نیروهای همراه کارنابلد وارد سیستم شده و هیچ توجهی به ظرفیتها،  حجم کار و وظایف ندارد.  اینکه وزیر و دوستانش فریاد بزنند هر کسی با ما نیست، ضد انقلاب و فاسد است، با اساس و مبانی نظام و انقلاب ناسازگار است.

موسوی لارگانی بیان کرد: معرفی داماد تئوریسین اقتصادی حسن روحانی و وزیر آن دولت بدون رزومه برای مدیرعاملی و عضویت در هیئت مدیره بیمه ملت با ۳ هزار میلیارد تومان پرتفوی، علی رغم شعارهای پوچ علیه مدیران دولت قبل هم از جمله مواردی است که انجام شده است.

کد خبر 5480017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha