به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، نخستین نشست سال ۱۴۰۱ معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با رؤسا، معاونین علمی و کارشناسان ادارات پژوهش و فناوری واحدهای استانی دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.
علی صدر سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در این نشست با اشاره به جایگاه خطیر دانشگاه به عنوان یک دانشگاه نسل چهارم، نقش آن را در تأمین نیاز بازار کار و اشتغال کم نظیر دانست.
وی با اشاره به نامگذاری امسال، وظیفه دانشگاه جامع علمی کاربردی به ویژه حوزه معاونت پژوهش و فناوری را در تحقق منویات معظم له و اجرای فرمان ایشان در اجرای شعار تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین ویژه و برجسته دانست و همکاری، هم افزایی و تلاش بیشتر واحدهای استانی و مراکز آموزش علمی کاربردی در انجام این مأموریت ملی و راهگشا را خواستار شد.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه به بیان اهم برنامهها و اولویتهای کاری حوزه معاونت پژوهش و فناوری در سالجاری از جمله ارتقای کمی و کیفی رویدادهای نوآورانه و استارتاپی، توسعه هستههای نوآور و مراکز نوآوری، راه اندازی و ایجاد خانههای خلاق در واحدهای استانی، فعال سازی و توسعه مراکز رشد، تأسیس صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی علمی کاربردی، جذب امریه سربازی ارتباط با صنعت و جامعه، راه اندازی سامانه آموزشهای مجازی، تأسیس شرکت دانشبنیان خدمات آموزشی هوشمند، تولید محتوای الکترونیک و تدوین دانشنامه علمی کاربردی پرداخت.
صدر افزود: در این مدت تلاش زیادی به منظور ساماندهی و بهبود وضعیت سامانههای الکترونیک دانشگاه انجام شده است و با عنایت به خدمات بیشمار دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات به حوزههای مختلف و حجم بالای درخواستها و انتظارت از این حوزه، امیدواریم در آینده نزدیک شاهد این حجم از مشکلات انباشته فعلی نباشیم.
وی تصریح کرد: خدمات دفتر فاوا به عنوان یک شریان کلیدی در کالبد دانشگاه جامع علمی کاربردی قابل لمس است از این رو در هفته گذشته نشست اختصاصی با رابطین دفتر فناوری اطلاعات در سطح کشور برگزار شد.
در ادامه این نشست، مدیران حوزه معاونت پژوهش و فناوری نیز به تشریح اهم برنامهها و اقدامات مدنظر در سالجاری پرداختند و پس از بیان نظرات، دیدگاهها و پیشنهادات چند تن از رؤسای واحدهای استانی دانشگاه، به پرسشهای مطرح شده پاسخ داده شد.
نظر شما