به گزارش خبرگزاری مهر، رسانههای رژیم صهیونیستی به تازگی در خبری مدعی شدند عوامل موساد در ایران یک عضو نیروی قدس سپاه پاسداران را بازجویی کردهاند. در این گزارش تصویر فردی ناشناس همراه با صدایی تأیید نشده منتشر شده که میگوید دستور داشته سه عملیات ترور برای ایران انجام دهد.
آنچه رسانههای رژیم صهیونیستی مدعی آن هستند را نخستین بار یک رسانه فارسی زبان وابسته به عربستان سعودی منتشر کرد. «ایران اینترنشنال» نیز سه روز پیش در خبری مدعی شد که یک عضو نیروی قدس سپاه در اروپا دستگیر شده است. اولین تناقض را میتوان همینجا یافت. رسانه سعودی از بازداشت فرد مذکور در اروپا میگوید و رسانههای صهیونیستی مدعی بازجویی از او در ایران هستند. برخی منابع صهیونیستی هم میگویند ماجرا مربوط به سال گذشته است.
این رسانهها مدعی هستند سپاه قدس قصد داشته سه نفر را ترور کند؛ یک شهروند رژیم اسرائیل شاغل در کنسولگری این رژیم در استانبول، یک ژنرال ارشد آمریکایی در آلمان و یک روزنامهنگار در فرانسه.
سؤال مهم درباره داستانسرایی جدید صهیونیست-سعودی این است که هدف آنها از این ماجرا چیست؟ پاسخ این سؤال کلیدی را میتوان در دو بخش جستجو کرد. نخست آنکه مذاکرات مربوط به برجام مدتی است به بنبست رسیده و علت این بنبست نیز اختلاف بر سر خارج کردن یا نکردن سپاه از لیست تروریستی وزارت خارجه آمریکا موسوم به FTO است.
رژیم صهیونیستی خواهان تداوم حضور سپاه در این لیست است و اگر چه دولت «بنت» مانند نتانیاهو اهل جنجال آشکار و درگیری لفظی مستقیم با کاخ سفید نیست، اما این به معنای بیکار نشستن تلآویو نیست. دستگیری یک عضو سپاه قدس که قصد داشته یک اسرائیلی، آمریکایی و اروپایی را ترور کند، داستان کاملی است و پیام روشن و آشکاری به دولت آمریکا دارد؛ شما نباید و نمیتوانید سپاه را از لیست خارج کنید و چنین تصمیمی برایتان هزینه سیاسی و عمومی سنگینی درپی دارد.
نکته دوم به تقابل امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی بازمیگردد. صهیونیستها با انتشار چنین داستانی میخواهند دست خود را در این نبرد برتر نشان دهند. نباید فراموش کرد که آنان طی چند هفته اخیر با تهدیدهای امنیتی مستمر و عمیقی روبرو بوده و همچنان هستند. اجرای چنین عملیات نظامی از سوی مبارزان فلسطینی در قلب سرزمینهای اشغالی که منجر به گرفتن تلفات بالایی نیز شده، امری بیسابقه و به اعتقاد برخی تحلیلگران، نشانههای تغییر معادلات امنیتی در موضوع منازعه فلسطین و اسرائیل است. ساکنان سرزمینهای اشغالی فشار زیادی بر دولت خود وارد کرده و دو سوم آنان در یک نظرسنجی اعلام کردهاند دولت را در رخدادهای امنیتی اخیر ناکارآمد میدانند. انتشار چنین اخباری میتواند حداقل به صورت مقطعی اذهان را درگیر کرده و از حجم فشارهای داخلی سنگین علیه دولت بنت بکاهد.
وضعیت دولت سعودی نیز که پس از هفت سال در باتلاق یمن گیر کرده و برای خروج آبرومندانه از آن دست و پا میزند، بهتر از دولت صهیونیستی نیست. ریاض و تلآویو، ایران را عامل مشکلات خود میدانند و از انگیزه لازم برای پیشبرد طرحهای مشترک برخوردارند.
در پایان شاید بتوان به نظر یک خواننده روزنامه صهیونیستی هاآرتص به عنوان نظری قابل توجه اشاره کرد. این روزنامه صهیونیستی در گزارشی به قلم «جاناتان لیس» به این موضوع پرداخته و ادعاهای فوق را تکرار کرده بود. این کاربر در انتهای گزارش «لیس» نوشته است:
«یک ضربالمثل عامیانه ایرانی میگوید: از روباه پرسیدند: شاهدت کیست؟ روباه گفت: دمم.
این مانند داستان آقای لیس روزنامهنگار رؤیاپرداز و آماتور است. گزارش او شامل داستانی از تلویزیون ایران اینترنشنال است که توسط بدنامترین الیگارشهای ایرانی و عرب در لندن اداره میشود که میلیاردها دلار از درآمدهای نفتی را دزدیدند و به پناهگاههای امن دزدان در لندن فرار کردند. این داستانها نه در دنیای واقعی که فقط در توهمات ذهنی لیس اتفاق افتاده. داروهای خود را مصرف کنید.»
نظر شما