به گزارش خبرنگار مهر، علی نیکزاد بعد از ظهر چهارشنبه در نشست بازاریان اردبیل اظهار کرد: ۴۴ نماینده استانهای آذرینشین لطف ویژهای نسبت به بنده دارند و برای نایب رئیسی دوباره پیشنهاد خود را اعلام کردند.
وی به منابع محدود دولت و تخصیص بخش عمدهای از این اعتبارات به پرداختی حقوق بازنشستگان و شاغلان اشاره کرد و گفت: از یکهزار و ۳۹۴ هزار میلیارد تومان منابع کشور، یکهزار و ۱۲۲ هزار میلیارد تومان صرف پرداخت حقوق و مزایای ۶ میلیون شاغل و بازنشسته میشود و کمترین مبلغ به طرحها و پروژههای عمرانی اختصاص مییابد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در چنین شرایطی همه نیز از پرداختی حق و حقوق خود ناراضی هستند و پرداختی شاغلان و بازنشستگان تناسبی با شرایط تورمی جامعه ندارد.
نیکزاد افزود: در نقطه مقابل اصناف و بازاریان بدون تکیه بر منابع دولتی همواره تلاش میکنند تا زمینهساز اشتغال و رونق اقتصادی باشند که ما بازاریان را همواره به انصاف و عدالت میشناسیم.
وی حضور بازاریان را در عرصههای مختلف کمک و مساعدت به اقشار نیازمند و گروههای آسیبپذیر یادآور شد و خاطرنشان کرد: به هیچ وجه افزایش قیمت آرد معقول نیست و دولت باید تدبیری مناسب برای پرداخت یارانه نقدی آرد و نان اختصاص داده و دل نگرانی مردم را کاهش دهد.
من اگر جای استاندار باشم، در بانکهای استان را تخته میکنم
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: بخش عمدهای از سرمایهگذاری صنعتی کشور در سالهای گذشته راهی استانهای مرکزی کشور شده در حالی که بسیاری از استانها از این سرمایهگذاریهای صنعتی بیبهره هستند.
نیکزاد بیان کرد: بانکها به بهانه منابع و مصارف از پرداخت تسهیلات طفره میروند در حالی که بهتر است بانکها بر اساس شرایط اقتصادی استان تدبیری مناسب در این حوزه بیندیشند.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: به هیچ وجه منابع اقتصادی استان همچون سایر استانها نیست و بهتر است با حذف قانون منابع و مصارف، پرداخت تسهیلات برای واحدهای صنعتی و تولیدی مورد توجه قرار گیرد.
نیکزاد تصریح کرد: استان اردبیل ۱۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه سالانه دارد که بیش از هشت هزار میلیارد تومان آن پرداختی حق و حقوق و مزایا و تنها ۲ هزار میلیارد تومان صرف کارهای عمرانی میشود.
وی ضرورت جذب ردیفهای اعتباری ملی را با تلاش مسئولان و مدیران استان یادآور شد و گفت: متأسفانه به رغم همگرایی نمایندگان استان در مجلس و اخذ نامه و دستور برای جذب اعتبارات ملی، برخی از مدیران کم کاری کرده و پیگیریهای لازم را انجام نمیدهند.
نیکزاد افزود: به عنوان نمونه وزیر سابق میراث فرهنگی در سفر به اردبیل ۱۶ میلیارد تومان قول مساعدت به بازار اردبیل و مرمت آن را داده بود که متأسفانه به دلیل پیگیری نشدن، ریالی از این اعتبار تأمین نشده است.
وی با انتقاد از مدیران استانی در حوزه میراث فرهنگی، ورزش و جوانان، راه و شهرسازی، حمل و نقل، شهرکهای صنعتی، صنعت، معدن و تجارت و… در پیگیری نکردن مصوبات جذب اعتبارات ملی در سفر وزرا و معاونان آنها خاطرنشان کرد: تا زمانی که مدیران استانی با احساس مسئولیت در این عرصه ورود پیدا نکنند، جذب اعتبارات از ردیفهای ملی امکانپذیر نخواهد بود.
نیکزاد به اصلاح قانون نظام صنفی در مشارکت افراد با تجربه بازار در انتخابات اصناف و اتحادیهها اضافه کرد: تلاش خواهیم کرد تا با اصلاح قانون صنفی در مجلس، به گونهای عمل کنیم تا تبصره مربوط به ممنوعیت حضور مجدد معتمدان و ریش سفیدان بازار در انتخابات رفع شود.
وی از پیگیری جدی برای حل مشکلات مسکن و بهبود شرایط بازار طلافروشان اردبیل خبر داد و بیان کرد: سایر مسائل و موضوعات مربوط به اصناف را در مجلس و یا از طریق مدیران استانی پیگیری میکنیم تا دغدغههای اصناف منصف استان رفع شود.
به گزارش خبرنگار مهر در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در تماسهای تلفنی محل برگزاری نشست به مسئولان کشوری و استانی تاکید کرد تا مشکلات و موانع پیش روی اصناف و کسبه را رفع کنند.
در این جلسه نمایندگان اصناف استانهای آذربایجان شرقی، غربی و زنجان به همراه رؤسای اتحادیههای اتاق اصناف اردبیل مشکلات خود را در حوزه ساخت مسکن برای این قشر در قالب نهضت ملی مسکن، بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع از پیش روی اصناف در توسعه فعالیتهای اقتصادی، انتقال صنوف مزاحم به خارج از شهر با مشارکت اتحادیهها و اصناف فعال در این عرصه، پوشش بیمهای عکاسان به عنوان جامعه هنری در قالب بیمه هنرمندان، مرمت بازار طلافروشان، کاهش ضرایب مالیاتی برای اصناف و برخی دیگر از مشکلات مطرح و نایب رئیس مجلس بر پیگیری این مشکلات قول مساعد داد.
نظر شما