به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در برنامه بدون توقف با اشاره به انتصابش به عنوان شهردار تهران اظهار کرد: پس از انتصاب بنده به عنوان شهردار چندین شکایت در این خصوص شده بود و این در حالی است که بنده در قامت ریاست جمهوری تأیید صلاحیت شده بودم.
وی ادامه داد: این به معنای آن است که صلاحیت بنده برای کار اجرایی و ریاست جمهوری کشور تأیید شده بود.
زاکانی تصریح کرد: بنده در شش ماهه اول سکوت کردم زیرا معتقد بودم که با کار و اقدامات متعدد باید خود را نشان دهم اکنون ۸ ماه از مدیریت بنده گذشته است و کارنامه فعالیتام با مدت مشابه دورههای گذشته وجود دارد.
شهردار تهران با بیان اینکه عملکرد خود را قابل دفاع میدانم گفت: اما از آن هنوز راضی نیستم.
زاکانی با بیان اینکه در تهران با سه حقیقت شهر، شهروند و مدیریت شهری مواجه هستید گفت: شهر ما غیر از هویت پایتخت جمهوری اسلامی هویت ثانویه ندارد درحالی که قابلیت هویتهای مختلف را دارد اما برای آن هویتی تعریف نشده است.
وی ادامه داد: در روز حدود ۱۳ هزار نفر در تهران تردد میکنند و این به معنای آن است که تهران جز ساخت و ساز مشکلات دیگری نیز دارد.
شهردار تهران گفت: شهروندان نیازمند خدمت هستند و مدیریت شهری نیز نیازمند پوست اندازی است؛ شهرداری باید تبدیل به نهاد خدمتگزار اجتماعی شود زیرا نمیتواند به مسائل مربوط به شهروندان بی تفاوت باشد.
زاکانی با بیان اینکه موضوع اصلی ما شهروندان هستند گفت: تلاش ما این بوده است تا شهر را از وضع موجود به وضعیت دیگر تبدیل کنیم و بر همین اساس چشمانداز تهران کلانشهر جهان اسلام را مطرح کردیم اما این چشمانداز متعلق به تهران کنونی نیست.
وجود معتادان متجاهر و کودکان کار قابل افتخار نیست
وی ادامه داد: وجود معتادان متجاهر، کودکان کار و گرانی مسکن قابل افتخار نیست و باید اصلاح شود؛ گفتمان شهرداری خدمت و پیشرفت است و شعار ما تهران شهر زندگی و سرزندگی و جنس مدیریتی که انتخاب کردهایم مشارکتی است.
شهردار تهران با بیان اینکه جهش تهران در حال تغییر است گفت: در کنار این جهش، تهران نیز در حال تغییر است.
زاکانی با اشاره به مسئولیت اجتماعی گفت: مسئولیت اجتماعی یعنی شهرداری میخواهد مسیری را طی کند که در جامعه پویا باشد برای مثال در شهرداری سلسله قرارگاههایی تشکیل شدهاند و این قرارگاهها به معنای تجمیع عناصرهایی است که دارای ظرفیتهایی هستند که با تقسیم کار میتوانند کار را پیش ببرند و اولین قرارگاهی که تشکیل دادیم قرارگاه اجتماعی با هدف جمعآوری معتادان متجاهر بود و در آن قرارگاه ۱۳ نهاد گرد هم آمدند.
وی ادامه داد: در نتیجه قرارگاه اجتماعی، حدود ۷ هزار معتاد متجاهر برای ترک به کمپ رفتند و پس از انجام این کار وارد موضوع کودکان کار میشویم.
شهردار تهران با بیان اینکه مدیریت مشارکتی چندین وجه دارد گفت: یکی از ویژگیهای آن ایجاد قرارگاه است و موضوع دیگری که شهرداری آن را دنبال میکند به امضا رساندن تفاهم نامه با دستگاههای مختلف برای حل مشکلات مردم است.
زاکانی تصریح کرد: فعالیت مشارکتی شهرداری تهران با محلات، دستگاههای مختلف و دانشگاهها در حال پیشرفت است ما مردم را به میدان میآوریم و با مشارکت خودشان مشکلات را برطرف میکنیم.
نظر شما