۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۱۱

راه دسترسی شرکتهای صنعتی به محور اهواز - خرمشهر غیر استاندارد است

راه دسترسی شرکتهای صنعتی به محور اهواز - خرمشهر غیر استاندارد است

اهواز- رئیس اداره ایمنی و حریم راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: تقریباً همه دسترسی‌های شرکت‌های تولیدی و صنعتی مستقر در محور اهواز به خرمشهر غیر استاندارد هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا میراب زاده ظهر امروز سه شنبه در سومین جلسه کمیسیون اجرایی آئین نامه مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی خوزستان که با دستور کار بهسازی و ایمن سازی محور اهواز به خرمشهر برگزار شد، اظهار کرد: ساخت باند دوم محور اهواز به خرمشهر با امضای تفاهمنامه‌ای در سال‌های گذشته بین وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور و منطقه آزاد اروند در دستور کار قرار گرفت اما بنا به دلایلی از جمله مشکلات اعتباری که تمامی دستگاه‌های اجرایی به دلیل شرایط حاکم بر کشور و تحریم‌ها با آن مواجه هستند، تاکنون اجرایی نشده است.

وی افزود: با توجه به استقبال مسافران نورزی از یادمان شهدای شلمچه و حضور یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در قالب کاروان‌های راهیان نور در این یادمان و پیش بینی استقبال ۵ میلیون نفر از راهپیمایی اربعین حسینی (ع) در سال جاری، ایمن سازی محور اهواز به خرمشهر در کوتاه مدت در دستور کار استان گرفت تا با کمک شرکت‌های تولیدی و صنعتی مستقر در این محور، این امر مهم انجام شود.

رئیس اداره ایمنی و حریم راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی استانداردهایی را برای راه‌های دسترسی شامل فاصله ورود و خروج به این راه‌ها تا جاده اصلی و توقفگاه اضطراری تعریف کرده است، اظهار کرد: می‌توان گفت تقریباً همه دسترسی‌های شرکت‌های تولیدی و صنعتی مستقر در این محور غیر استاندارد هستند.

میراب زاده یادآور شد: در این برنامه‌ریزی کوتاه مدت قرار است که شرکت‌های تولیدی و صنعتی مستقر در محور اهواز به خرمشهر نسبت به ایمن سازی و احداث روشنایی در راه‌های دسترسی به تأسیسات خود را در یک ماه انجام دهند.

رئیس اداره ایمنی و حریم راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: در این محور شرکت‌های نورد لوله اهواز، شرکت نوین چوپ، سازه‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، راه آهن جنوب، کشتارگاه شهرداری اهواز، شرکت پوشش لوله، یادمان بیت‌المقدس، شرکت نفت و گاز کارون، شرکت نفت و گاز اروند، کارخانه آسفالت یار احمدی، شرکت پالایش گاز یادآوران خلیج فارس، پادگان حمید، شرکت کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر، میدان نفتی یادآوران، شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان، ورودی محور طلاییه، یادمان رمضان، کشاورزی و آبزی پروری معین بنیاد، تأسیسات نفتی دارخوین، یادمان شهدای شیمایی بهبهان، ساختمان بازیافت زباله شهرداری خرمشهر، ایستگاه برق شرکت توزیع نیروی برق استان و چند روستا قرار دارند.

وی ادامه داد: در صورتی که این شرکت‌ها و دستگاه‌های متولی در یک ماه تنها نسبت به ایمن سازی رمپ ورود و خروج دسترسی‌های خود و ایجاد روشنایی در این رمپ ها اقدام کنند، در بازه زمانی کوتاه مدت شاهد ایمنی قابل توجهی در محور اهواز به خرمشهر خواهیم بود.

رئیس اداره ایمنی و حریم راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بیان کرد: این اداره کل نسبت به شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی ۵۰ کیلومتر انتهایی محور اهواز به خرمشهر اقدام کرده اما با توجه به اینکه در سیل سال ۹۸ با شسته شدن این جاده و از بین رفتن شانه راه در ۵۰ کیلومتر اول محور بودیم، اداره کل برای شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی به ۱۵ تن خاک مخصوص نیاز دارد که با مشکل تأمین این خاک مواجه است.

میراب زاده عنوان کرد: در صورتی که هرکدام از این شرکت‌ها در محدوده یاد شده امکان تأمین خاک را دارند، ماشین آلات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برای اجرای عملیات شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی در ۵۰ کیلومتر ابتدایی محور اهواز به خرمشهر آماده هستند.

کد خبر 5486599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha