علی جهانگیری در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تهیه طرح هادی روستایی یکی از خدمات ارزشمند انقلاب اسلامی در مناطق روستایی است که از بسیاری از مشکلات اهالی روستا از جمله بروز برخی اختلافات ملکی، نبود زمین جهت ایجاد اماکن عمومی و نیز مهاجرتهای بی رویه به شهرها به دلیل نبود زمین ساخت و ساز جلوگیری کرده است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون در این خصوص در شهرستان نیر اقدامات خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: از تعداد کل ۱۰۰ روستای موجود در شهرستان نیر ۸۷ روستا پیش از این شامل طرح هادی روستایی قرار گرفته بودند و اخیراً نیز ۵ روستای دیگر به این تعداد افزوده است و با این حساب ۹۲ روستای این شهرستان شامل این طرح شده و ۸ روستای باقی مانده همگی زیر ۲۰ خانوار هستند. اما با پیگیریهای صورت گرفته و حمایتهای فرمانداری، مقرر گردیده است که برای تهیه طرح هادی در این روستاها نیز پیگیری لازم صورت گیرد.
جهانگیری افزود: اعتبارات ملی و استانی در نظر گرفته شده برای اجرای طرح هادی روستایی در شهرستان نیر در سال ۱۴۰۰ که تیرماه ۱۴۰۱ ادامه دارد، بالغ بر ۴۴ میلیارد ریال بود که از این مبلغ تا کنون چیزی حدود ۲۸ میلیارد ریال تخصیص یافته است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان نیر ادامه داد: مطابق برنامه ریزی صورت گرفته، تا تیرماه سال جاری، طرح هادی مربوط به ۸ روستای این شهرستان اجرایی خواهد شد و تلاش ما در شهرستان نیر در راستای افزایش اعتبارات و توسعه پروژههای اجرایی است تا از ظرفیت قیر رایگان اهدایی برای این طرحها نیز بهره مند شویم.
وی با تأکید بر اهمیت توسعه روستاها در جهت حفظ جمعیت و جلوگیری از بروز اختلافات ملکی، بازنگری در طرح هادی روستایی را یکی از اولویتهای شهرستان دانسته و افزود: از آنجایی که طرح هادی تهیه شده برای هر روستا ۱۰ ساله بوده و پس از پایان اعتبار نیازمند بازنگری است، طبق برآوردهای صورت گرفته تا تیرماه سال جاری طرح هادی مربوط به ۱۵ روستای این شهرستان بازنگری خواهد شد.
نظر شما