به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی ظهر امروز چهارشنبه در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی دزفول با برخی از مسئولان ارشد این شهرستان که در سالن کنفرانس ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد با قدردانی از تلاشهای کادر بهداشت و درمان اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی نسبت به امر دانش بنیان و ارتقای سطح علمی دانشگاه توجه ویژهای داشته باشد.
وی با تاکید بر لزوم راه اندازی نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی افزود: افزایش سطح خدمات بهداشتی و درمانی و رعایت توزیع عادلانه خدمات به ویژه در نقاط دوردست شهرستان اولویت علوم پزشکی باشد؛ شرایط نباید به گونهای باشد که خدمات بهداشت و درمان در برخی مناطق روستایی به دلیل مسافت زیاد کمرنگ باشد.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه نظام مند کردن و ساماندهی حوزه طب سنتی در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی باشد، عنوان کرد: با ساماندهی حوزه طب سنتی، دست افراد غیرمتخصص در این حوزه نیز کوتاه میشود؛ ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر این امر مهم تاکید دارند و به همین دلیل طب سنتی در کشور رو به ترویج است و دزفول نباید از این امر مهم عقب بماند.
حجت الاسلام قاضی دزفولی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی دزفول از ظرفیت مجمع خیران سلامت برای درمان افراد نیازمند و ناتوان استفاده کند، افزود: با توجه به شرایط کنونی جامعه، شایسته است که دانشگاه نیز به اجرای طرحهای تخفیفی در این زمینه اقدام کند.
امام جمعه دزفول در ادامه با اشاره به اهمیت اجرای طرحهای تشویقی برای فرزندآوری، اضافه کرد: با توجه به اینکه اولین گام برای تشویق فرزندآوری هزینه وضع حمل با کیفیت است، پیشنهاد میشود که دانشگاه علوم پزشکی دزفول با همکاری مجمع خیرین سلامت هزینه زایمان زنان را تقبل کنند.
علیرضا خسروپناه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز در خصوص ساماندهی طب سنتی در این شهرستان گفت: یک برنامه عملیاتی برای توسعه طب سنتی و جلوگیری از ورود افراد غیرمتخصص در این حوزه در دستور کار دانشگاه است.
نظر شما