به گزارش خبرنگار مهر، فتح اله توسلی شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه رسانهها نباید بله قربان گوی مسؤلین باشند، عنوان کرد: قانون مطبوعات ایران خوب است و از رسانه و خبرنگار دفاع میکند.
وی با تاکید بر اینکه نقدی که بر برخی رسانهها وارد است، شامل نقد نکردن و مطرح نشدن همه جانبه مشکلات مردم است، اظهار کرد: ما به عنوان رسانه وظیفه داریم که حقی از بین نرود، رسانه باید زبان گویای مردم باشد و نواقص و مزایا را بیان کنیم.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: خشکسالی زمینهای دیم کشاورزی را سوزانده و آبی بالغ بر ۵۰۰ میلیون متر مکعب در کبودرآهنگ مصرف شده است.
توسلی با تصریح بر اینکه نیروگاه شهید مفتح براساس مطالعات ناکافی ایجاد شد درحالی که این نیروگاه فقط باید در جایی احداث میشد که متصل به دریا و آب پایدار باشد؛ تصریح کرد: فروچاله ها کشت را از بین برده اند و نمیگذارند سرمایه گذار به سمت کبودرآهنگ بیایند.
وی با تصریح بر اینکه فروچاله های ایجاد شده زمین کشاورزی مردم را از بین برده است، اظهار کرد: استنشاق مازوت یکی از مشکلات کبودرآهنگ است، ۱۲ میلیون متر مکعب پساب همدان به کبودرآهنگ منتقل میشود و این لطمهای به کشاورزی همدان است؛ چرا که پسابی که باید صرف کشاورزی شود به نیروگاه سوق داده میشود.
توسلی خاطرنشان کرد: نیروهای این نیروگاه را نیز از بین مردم کبودرآهنگ نگرفتند و از همدان و شهرستانهای اطراف نیرو جذب کرده اند درحالی که نیروهای متخصص این شهرستان بیکار هستند.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه احداث بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی در کبودرآهنگ مجوز آن گرفته شده، گفت: در دولت قبلی برخی آمارهای غلط دادن از آمار بیکاری گرفته تا افتتاح بیمارستانهایی که اورژانس و انبار دارویی ندارد.
وی به وضعیت شهرستان بهار نیز اشاره کرد و گفت: در بهار سیب زمینی فرصت و تهدید و در لالجین نیز خاک بدین صورت است.
در انتصاب هیچ مدیر کلی دخالت نداشتم
توسلی در خصوص وضعیت انتصابها در استان نیز گفت: در انتصاب هیچ مدیر کلی دخالت نداشتم و مبانی انتصاب برایم مهم است.
وی با بیان اینکه در انتصاب مدیر کل تعاون همدان فقط به نسبت پرونده غار علیصدر فقط اعلام کردم کسی قرار گیرد که نقطه شک و شبههای وجود نداشته باشد، گفت: شرط انتصاب در جمهوری اسلامی طهارت اقتصادی است
توسلی در ادامه صحبتهای خود به مسیر راه آهن اشاره کرد و گفت: زیر ساختهای مثلث گردشگری غار علیصدر لالجین و شیرین سو تأمین است اما شرکت غار علیصدر نباید در عباس آباد هزینه میکرد از سویی شاهدیم که ۴۰ درصد تله کابین را سرمایه گذاری کردند.
وی ادام هداد: غاری که ۱۴۰ میلیون سال قدمت دارد چرا باید به این حال و روز بیافتد؟ درآمدها و هزینه کردهای بزرگترین غار آبی جهان باید مشخص شود.
نظر شما