به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، طبق گزارش ها این شرکت فرایند تغییر انتصاب کارمندان محلی را آغاز کرده است. به هرحال تعلیق برنامه های تسلا، پیش بینی ها درباره فرصت های شغلی که قرار بود در هند ایجاد شود را با چالش روبرو می کند.
هند همچنان بزرگترین بازار جهان است که تسلا در آن حضور ندارد. تعرفه های وارداتی بالا یک مانع بزرگ برای ورود تسلا به این بازار به حساب می آید. با این وجود نشانه هایی از ورود احتمالی شرکت به هند در ۲۰۲۲ میلادی رصد شد.
هند برنامه تشویقی قدرتمندی برای تولید کنندگان خودروهای برقی داخلی اجرا می کند که بخشی از آن تعرفه های سنگین برای خودروهای برقی است. این سیاست سبب شده نفوذ تولید کنندگان خودروهای برقی چینی و آمریکایی به بازار این کشور سخت شود.
تسلا تصمیم داشت واحد تولید خودروی برقی در هند بسازد اما پیش از آن تمایل داشت تا عملکرد خودروهایش در بازار کشور را رصد کند. در حال حاضر ۷ خودروی برقی تسلا در هند آزمایش و تایید شده اند. دولت هند از طریق وزیر حمل ونقل خود اعلام کرده خواهان ساخت خودروهای تسلا در هند و عدم اتکا به واردات آنها از چین است. این درحالی است که مراکز سرویس رسانی و ایستگاه های شارژ خودرو باید در هند احداث شوند.
در این میان با تعلیق برنامه های تسلا، برخی از کارمندان کلیدی این شرکت در هند برای مشاغل دیگری در خارج از کشور به کار گرفته شده اند.
نظر شما