به گزارش خبرگزاری مهر، کاوه حاجی علی اکبری از آغاز اقدامات اجرایی برای بازآفرینی کارخانه سیمان ری خبر داد و گفت: اواخر سال گذشته بود که شهرداری تهران در تفاهمنامههایی با وزارت راه و شهرسازی، شرکت بازآفرینی شهری و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، همکاری در اجرای طرح تأمین مسکن مورد نیاز پایتخت را پذیرفت و این پروژه را کلید زد. این اقدام در راستای «طرح نهضت ملی مسکن» دولت سیزدهم شروع شده است. در همین چارچوب قرار است امسال حداقل ۱۲۰ هزار واحد مسکونی در شهر تهران ساخته شود تا هم بخش زیادی از خانههای لرزان و فرسوده، نونوار شوند و هم انبوهسازان واحدهای مسکونی را تولید کنند که آرزوی خانهدار شدن عدهای سرانجام برآورده شود. وامهای ۴۵۰ میلیون تومانی ساخت و ۲۰۰ میلیونی اسکان موقت بخشی از تسهیلاتی است که در این زمینه ارائه میشود تا مسیر سخت داشتن سرپناه شخصی را آسان کند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: ساخت ۱۲۰ هزار واحد مسکونی در سال ۱۴۰۱، کف برنامهها و خواستههای شهرداری در این حوزه است و بهدنبال تحقق اعداد و ارقام بالاتری هستند.
وی عنوان کرد: پروژههایی که باید در قرارگاه جهادی تأمین مسکن پیگیری شوند، مشخص شدهاند. ما یکعدد ۱۸۰ هزار واحدی را هم مدنظر داریم که به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ چرا که بخشی از پروژه ساخت مسکنهای جدید در حوزه اختیارات و چارچوبهای کاری شهرداری تهران است؛ مثل سرعت بخشیدن در رسیدگی به پروندههای مرتبط در کمیسیون ماده ۵ و شورایعالی معماری و شهرسازی. این موضوع اکنون بهصورت جدی پیگیری میشود و یک نمونه آن هم، پروژه جنگافزارسازی یا ساصد با ظرفیت دو هزار واحد مسکونی به شمار میآید؛ پروژهای که هفته گذشته در شورایعالی معماری و شهرسازی به تصویب رسید. مورد بعدی، تلاش برای کاهش زمان صدور پروانه به دو ماه است که معاونت معماری و شهرسازی تلاش میکند تا آخر خردادماه این مسئله به سرانجام برسد.
حاجی علی اکبری همچنین درباره پروژه بازآفرینی کارخانه سیمان ری گفت: اقدامات اجرایی را برای بازآفرینی کارخانه سیمان ری شروع کردهایم و طبق برنامه قرار است فاز نخست آن تا پایان شهریور به نتیجه برسد. در آنجا سه پروژه در دست اقدام است؛ یکی راهاندازی موزه صنعت سیمان که در یکی از ساختمانها عملیات اجراییاش پیگیری میشود، مورد بعدی ایجاد فضایی برای استقرار شرکتها و گروههای خلاق و شرکتهایی که در آن حوزههای دانشبنیان فعالیت میکنند و دیگری هم ایجاد فضای رویداد محور و تعاملی برای برگزاری رویدادهای اجتماعی و فرهنگی. امیدواریم هر ۳ مورد تا پایان تابستان ۱۴۰۱ به نتیجه برسد و بهرهبرداری شود.
نظر شما