به گزارش خبرگزاری مهر، عباس شعبانی در حاشیه دومین نشست ارتباط مستقیم با شهروندان از طریق مرکز نظارت همگانی ۱۳۷ با بیان اینکه مرمت روکش آسفالت معابر یکی از مهمترین درخواستهای شهروندان از معاونت فنی و عمرانی است، گفت: معابر شهر تهران سالانه به یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن آسفالت نیاز دارد و این در حالی است که ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن آسفالت در سال پخش و اجرا میشود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه شهروندان تهرانی طی شش ماه نخست امسال شاهد بهبود قابل توجه وضعیت آسفالت معابر خواهند بود، از اقدام کم سابقه معاونت فنی و عمرانی در این زمینه خبر داد و عنوان کرد: طی ماههای اخیر ۳۵۰ کیلومتر از طول معابر پایتخت زیر روکش آسفالت رفته است.
وی با بیان اینکه برای بهبود وضعیت آسفالت دو برنامه در دستور کار قرار گرفته است، ارتقای بازدهی و افزایش تولید ماهانه آسفالت از ۲۵۰۰ تن به ۴۲۰۰ تن را رئوس اصلی این دستور کار خواند و اظهار کرد: ایجاد کارخانه آسفالت در شرق تهران و اصلاح کارخانجات تولید آسفالت غرب تهران از دیگر اقدامات مدنظر در این زمینه است.
شعبانی با بیان اینکه بخشی از تماسهای دریافتی در جلسه ارتباط مستقیم با شهروندان مربوط به مشکلات پرسنلی بود، بر لزوم پیگیری این موارد تاکید کرد و گفت: برخی از موضوعات مطروحه از سوی شهروندان نیز در حوزه اختیارات حوزه فنی و عمرانی نبود و این به دلیل عدم آگاهی مناسب از شرح وظایف این معاونت است؛ شفافسازی در این زمینه میتواند باعث بهتر شدن پاسخگویی به درخواستهای مردمی شود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه تمام تماسهای شهروندان در این جلسه طی حداقل زمان ممکن پیگیری و نتیجه پیام به شهروند اطلاع رسانی میشود، خاطرنشان کرد: آن دسته از پیامهایی که امکان رسیدگی ظرف ۲۴ ساعت را داشته باشد با مراجعه حضوری و ارائه توضیحات لازم به شهروند پیگیری خواهد شد.
در جلسه ارتباط مستقیم معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با شهروندان تعداد ۳۲۹ تماس شهروندی برقرار شد که از مجموع این تماسها ۱۲۹ تماس مربوط به حوزه معاونت فنی و عمرانی بود.
در یک دسته بندی موضوعی، بیشترین تماسهای دریافتی مربوط به موضوعات آسفالت معابر و بزرگراهها، شیب بندی جوی آب و رسیدگی به وضعیت پرسنل شهرداری تهران (ارتقا شغل، پست، گروه، افزایش حقوق و …) بود.
همچنین بر اساس گزارش اعلامی مرکز سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی، مهمترین موضوعات شکایتی حوزه فنی و عمرانی در سال ۱۴۰۰ مربوط به مشکلات ترافیکی پروژهها، اصلاح هندسی و پیوستگی معابر بوده است. این گزارش میافزاید وضعیت کمی رسیدگی به پیامهای معاونت فنی و عمرانی در سال ۱۴۰۰ با رشد ۹۴ درصدی همراه بوده و وضعیت کیفی این رسیدگی نیز ۸۸ درصد رشد داشته است.
نظر شما