محمدعلی کاظمی در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اعتبارات پروژههای پیشنهادی منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان را در پنج محور ارسال کردیم، اظهار داشت: خوشبختانه اعتبارات سفر در حوزه منابع طبیعی، در استان، وزارت خانه (جهاد کشاورزی) و نهاد ریاست جمهوری مصوب شده است.
وی افزود: اجرای پروژههای آبخیزداری و آبخوانداری را که مطالعات آنها سالهای پیش انجام شده و آماده عملیاتی شدن است، پیشنهاد دادیم که ۲۵۰ میلیارد تومان از محل مصوبات سفر برای اجرای این پروژهها تأیید شد.
۳۰ میلیارد تومان در حوزه مقابله با بیابان زایی و ریزگردها مصوب شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان ادامه داد: همچنین در حوزه پروژههای بیابان زدایی و مقابله با بیابان زایی و ریزگردها ۳۰ میلیارد تومان مصوب شد.
کاظمی با اشاره به اینکه از محل اعتبارات سفر رئیس جمهوری برای صیانت از جنگلهای زاگرسی در فریدونشهر و سمیرم ۱۵ میلیارد تومان پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: همچنین ردیف ۱۵ میلیارد تومانی تحت عنوان تجهیز یگان حفاظت برای مقابله با حریق و حفاظت از عرصههای طبیعی استان مصوب شده است.
وی اضافه کرد: در حوزه آموزش و ترویج بهره برداران منابع طبیعی استان نیز ۱۰ میلیارد تومان و برای اصلاح و احیا مراتع پنج میلیارد تومان پیشنهاد و مصوب شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با بیان اینکه در مجموع ۳۲۵ میلیارد تومان اعتبارات سفر رئیس جمهوری در حوزه منابع طبیعی اصفهان مصوب شده، ابراز امیدواری کرد که این مصوبه در سفر رئیس جمهوری به اصفهان قطعی شود تا در سال ۱۴۰۱ بر اساس تخصیصها پروژهها عملیاتی شود.
به گزارش مهر، استان اصفهان با ۲۸ شهرستان، مساحتی معادل ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد از آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصههای منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل (معادل چهار درصد)، ۶ میلیون هکتار مرتع (معادل ۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار بیابان (معادل ۳۲ درصد) در برگرفته است.
جنگلهای استان اصفهان به طور عمده در شهرستانهای فریدونشهر با ۴۰ هزار هکتار و سمیرم با ۲۵ هزار هکتار قرار دارد.
استان اصفهان از نظر تقسیمبندی نواحی رویشی در ۲ ناحیه زاگرسی و ایران تورانی قرار گرفته است که ناحیه رویشی زاگرسی، غرب و جنوب استان را شامل میشود و بقیه مناطق جزو ناحیه رویشی ایرانی تورانی به شمار میرود.
نظر شما