پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۱

توسط انتشارات سروش؛

روایت مستند زندگی شهید پورموسوی چاپ سومی شد

روایت مستند زندگی شهید پورموسوی چاپ سومی شد

کتاب «زلال» شامل زندگینامه مستند شهید سیدرضا پورموسوی توسط انتشارات سروش به چاپ سوم رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «زلال» شامل زندگینامه مستند شهید سیدرضا پورموسوی به‌تازگی توسط انتشارات سروش به چاپ سوم رسیده است. چاپ اول این کتاب در آبان ماه و چاپ دوم آن در آذرماه ۱۴۰۰ به چاپ رسید.

این کتاب داستان مستند شهیدی است که توفیق استفاده مکرر از محضر امام عصر (عج) را داشته و در جزوه‌ای خاطرات این ارتباط را نگاشته که بعد از شهادتش آشکار شده است.

چاپ سوم این‌کتاب با شمارگان هزار و ۵۰۰ نسخه عرضه شده است.

کد خبر 5497920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha