به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، آزمایش های میدانی برای تولید گوجه فرنگی که به طور ژنتیکی اصلاح شده تا ویتامین دی بیشتری تولید کند در یکم ژوئن در مرکز جان اینز واقع در نورویچ آغاز می شود.
پژوهش درباره این محصول مهندسی شده در ژورنال «نیچر پلنتس» منتشر شده که طبق آن خوردن دو گوجه فرنگی متوسط که با این روش تولید شده اند، به افراد کمک می کند دوز ویتامین دی روزانه شان را دریافت کنند. این ویتامین برای استخوان، دندان و ارتقای سیستم ایمنی مفید است.
به گفته پروفسور کتی مارتین از مرکز جان اینز، نوع ویتامین دی که توسط گوجه فرنگی های مذکور تولید می شود به خصوص برای افراد بالای ۷۰ سال بسیار مفید است. او می گوید: خوردن گوجه فرنگی از قرص بسیار بهتر است. این ماده غذایی می تواند به عنوان کنترل کننده کلسترول فعالیت کند و تولید ویتامین D3 را افزایش دهد. این ویتامین به عنوان استاتین عمل می کند. تمام این موارد احتمالات هیجان انگیزی هستند که می خواهیم آنها را آزمایش کنیم.
در همین راستا دولت انگلیس فردا لایحه جدیدی به اتحادیه اروپا ارائه می کند که جایگزین قانونی می شود که طبق آن از اصلاح مواد غذایی جلوگیری می شد. به این ترتیب محققان و کشاورزان می توانند محصول کشاورزی مغذی تر و مقاوم تر به آفات تولید کنند.
لایحه «فناوری ژنتیک» به تولید محصولات کشاورزی کمک می کند که در فرضیه می توان به طور طبیعی آنها را با خاموش یا روشن کردن برخی ژن ها پرورش داد. هرچند این روش ممنوع نیست اما در اتحادیه اروپا محدودیت هایی در این زمینه وجود دارد و باید ارزیابی های ایمنی علمی انجام شود که احتمالاً تا ۵ سال طول می کشد و بسیار گرانبها و وقت گیر است.
نظر شما