این استاد دانشگاه در این باره به خبرنگار مهر گفت: "به نظر من این کمبود مخاطب فقط در تئاتر نیست، بلکه در حوزههای دیگر نظیر کتاب نیز وجود دارد و باید از نظر فرهنگی حل شود. در واقع تئاتر ما نیاز به یک خانهتکانی دارد که بخشی از ان فرهنگی است."
بالازاده خاطرنشان ساخت: "مشکل نمایشنامهنویسی و کمبود متون باکیفیت نیز به فرهنگ بازمیگردد. مردم ایران در زمینه ادبی شعر را بهتر از سایر مقولهها میشناسند. البته ایرانیان دستمایههای قوی دارند که قابل تبدیل شدن به نمایشنامه است، در حالی که تربیت نمایشنامهنویس خود به مطالعه و پژوهش برمیگردد."
این مدرس تئاتر با اشاره به منابع موجود در زمینه دفاع مقدس و جنگ که میتوان از انها به عنوان مرجع استفاده کرد، گفت: "کتابهای "جنگ از آغاز تا پایان" و "خونینشهر تا خرمشهر" از نظر تحلیلی بسیار دقیق و ارزشمند هستند و برای کسانی که میخواهند در تئاتر و سینما فعالیت کنند، میتواند مورد استفاده قرار گیرد."
وی افزود: "از همه مهمتر در بسیاری از این کتابها این ایده مهم وجود دارد که به دشمن هم باید احترام گذاشت و در آنها با یک دید علمی به جنگ نگاه شده که یکی از ویژگیهای مهم این کتابهاست."
نظر شما