۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۰

شهردار ساری:

۱۰۰۰ میلیارد تومان بدهی داریم/ اعتبار دولت به زباله سوز ساری رسید

۱۰۰۰ میلیارد تومان بدهی داریم/ اعتبار دولت به زباله سوز ساری رسید

ساری- شهردار ساری بدهی شهرداری را هزار میلیارد تومان اعلام کرد و درباره تبدیل وضعیت نیروها گفت: هزار فرزند ایثارگر به صورت شرکتی مشغول کار هستند که باید تبدیل وضعیت شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد طالبی صبح چهارشنبه در نشست با مدیران خبرگزاری‌های استان با بیان اینکه ساری دهه ۹۰ خوبی نداشته است، افزود: این درحالی که شهرداری به تنهایی نمی‌تواند مشکلات فراروی را حل کند.

وی با عنوان اینکه از پاسخگویی طفره نمی‌روم و مشکلات را بیان خواهم کرد، افزود: باید از ظرفیت رسانه و در راستای جهاد تبیین برای آشنایی و رفع مشکلات بهره گیریم.

وی با اشاره به وضع موجود شهرداری ساری گفت: شهرداری براساس چارت ۹۳۹ پست سازمانی دارند که این چارت توسط پرسنل رسمی و قراردادی در گذشته تکمیل شده است و شهرداری ساری به دلیل تعداد زیاد نیرو در کشور وضعیت خاصی دارد.

شهردار ساری با بیان اینکه ۱۰ درصد ظرفیت شهرداری از طریق آزمون جذب می‌شود، گفت: همچنین ۳۰ فرزند شهید را مطابق آزمون را تبدیل وضعیت کردیم و احکام آنها ارائه شده است ودر قالب بند و بیش از ۸۰ نفر از نیروها سازماندهی شدند.

طالبی درباره تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر اظهار داشت: هزار فرزند ایثارگر در شهرداری ساری مشغول کار هستند و تبدیل وضعیت این تعداد با توجه به عدم پست سازمانی ممکن نبود و طی مکاتبه مقرر شد اگر پست سازمانی وجود ندارد با رعایت و تعهد کتبی و رسمی متقاضی، به نیروی کارگری و رسمی تبدیل وضعیت شود و یا متصدی خدمات عمومی با مدرک دیپلم و پایین‌تر شود.

وی درباره تعدیل نیروها گفت: نیروهای شهرداری برای کارهای حجمی قرارداد بستند و باید در محل کار خود حاضر شوند و پشت میزنشستن نیروهای شرکتی و استفاده در جایگاه اداری و مالی صحیح نیست از سوی دیگر شهرداری با شرکت قرارداد بسته است.

شهردار ساری بر لزوم ساماندهی نیروها تاکید کرد و گفت: از سال ۹۷ به بعد هزار و ۹۵۰ نیرو به شهرداری آمدند و شمار نیروها به بیش از پنج هزار و ۴۰۰ نفر رسیده بود و بیش از سه هزار و ۵۰۰ نیرو شرکتی و بخش اعظم آنها بانوان بودند.

وی با عنوان اینکه طی یکسال گذشته هیچ نیرویی را در شهرداری جذب نکردیم، افزود: امروز شمار نیروها به چهار هزار و ۹۸۰ نفر رسیده است.

شهردار ساری درباره حضورنیافتن در جلسات شورای شهر گفت: هر زمانی که شورا دعوت کرد به جلسه رفتم و باید نسبت به عملکرد شهرداری پاسخگو باشم.

وی با اشاره به ۱۱ هزار تماس با سامانه شهرداری در سال قبل از طریق سامانه ۱۳۷ گفت: تمام تلاش براین است که بتوانیم از همه ظرفیت‌ها برای خدمت رسانی به مردم بهره گیریم.

فرسودگی ماشین آلات و تجهیزات

جواد طالبی با بیان اینکه کارخانه آسفالت، سنگ شکن، ایستگاه تولید بتن آماده و غیره دارد که طی سال‌ها تعطیل بود، گفت: در سال قبل سعی کردیم از ظرفیت کارخانه‌های شهرداری بهره گیری کنیم و کارخانه آسفالت و سنگ شکن پس از سه سال راه اندازی شده است.

وی با عنوان اینکه حجم زیادی از ماشین آلات فرسوده وخراب بودند، زباله را از مهمترین دغدغه استان و ساری بیان کرد و گفت: درصد رشد زباله سوز طی یکماه گذشته به اندازه ۲۰ ماه بود و پروژه با قدرت جلو می‌رود.

شهردار ساری با بیان اینکه تاکنون ۷۵ میلیارد تومان در قالب سفر دولت به پروژه زباله سوز تخصیص داده شد، افزود: پیش بینی می‌شود این پروژه تا پایان سال جاری تکمیل و بهره برداری شود.

وی گفت: حوزه خدمات و جمع آوری زباله در گذشته تاحدودی انحصاری بود و این انحصار شکسته شد و سکوی جدید جمع آوری زباله نیز احداث شد.

شهردار ساری ترافیک شهری را از دیکر مشکلات شهر ساری بیان کرد و درباره بافت فرسوده گفت: طبق ضوابط طرح جامع برای بهسازی این بافت تا ۷۵ درصد تخفیف عوارض داده می‌شود.

وی میزان بدهی‌های ثبت شده را هزار میلیارد تومان بیان کرد و گفت: هزار میلیارد تومان نیز شاکی وجود دارد و بدهی‌های ثبت شده طبق نظام پرداخت در حال تسویه است.

شهردار ساری میزان هزینه جاری را طی سال قبل ماهانه ۴۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: سه تا ۳.۵ میلیارد تومان هزینه حمل زباله و ۱.۷ میلیارد تومان قسط بانک شهر است.

وی درباره طلب ۴۰۰ میلیارد تومانی تأمین اجتماعی از شهرداری گفت: از زمانی که آمدم هیچ بدهی به تأمین اجتماعی نداریم و باید پاسخگو باشند چرا در دوره گذشته لیست بیمه را تحویل می‌گرفتند ولی پول پرداخت نمی‌شد.

کد خبر 5498836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha