به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رابط خبری مرکز اسلامی گلستان، حجت الاسلام نورعلی دیلم در نشست هم اندیشی با اساتید مدارس علوم دینی اهل سنت و تجلیل از مدرسین برتر استان گلستان اظهار کرد: اندیشمندان و معلمان در تحولات تاریخ نقش داشته اند و اگر تحولی در طول تاریخ اتفاق افتاد و چراغی روشن شد و مردم در مسیر هدایت و سعادت قرار گرفتند، به خاطر وجود اندیشمندان، معلمان و اساتیدی بوده است که انسانها را از مسیر تاریکی و ظلمت به سمت نور سعادت و رستگاری هدایت کردند.
رئیس مرکز اسلامی استان گلستان با بیان اینکه، سخن در خصوص مقام معلم، استاد و مدرس زیاد است، افزود: افتخار داریم در دین مبین اسلام هستیم دینی که تمامی دستورات آن برپایه اندیشه، معرفت، قلم، خواندن و علم آموزی است.
حجت الاسلام دیلم گفت: دعای خیر جایگاه ویژه ای در بین علمای ترکمن صحرا دارد. صحیفه سجادیه امام سجاد (ع) نمونه کاملی از دعای خیر است که به آن توجه کنیم. تدریس و درس دادن با نگاه دینی و قرآنی بسیار اثرگذار و تاثیرگذار است. امروز لازم است به سمت و سویی برویم که از نظر علمی به جایگاه دعای خیر عالم و معلم بپردازیم.
رئیس مرکز اسلامی استان گلستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه، شرایط تدریس با گذشته فرق دارد، گفت: امروز بنا به مقتضیات زمان، نیازها و شبهات متفاوت شده است. امروز لازم است با حفظ سنت های قدیم و حفظ ارزشها، متناسب با زمان پیش برویم و داشته های قدیم خود را همراه با آموخته های امروزی و مهارت های روز به جامعه و مخاطبان ارائه دهیم.
حجت الاسلام دیلم، اخلاص و تدریس بدون تبعیض را از ویژگی های مهم معلم و مدرس بیان کرد و گفت: پیامبر (ص) می فرمایند دورترین خلایق از خدا آموزگار کودکانی است که میان آنان همه را به یک چشم نگاه نکند و تبعیض قائل شود و در تدریس خدا را در نظر نداشته باشد.
وی، تواضع و فروتنی را از دیگر خصلت های معلم و استاد برشمرد و افزود: آفت علم، غرور است. بنا به فرمایشات حضرت علی (ع)، معلم در مقابل دانش آموزان خود تواضع داشته باشد.
نظر شما