علی انصاری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کار برداشت محصول جو از مزارع شهرضا، از ۳۰ اردیبهشت ماه با به کارگیری ٢١ دستگاه کمباین بومی و مهاجر آغاز شده و تا پایان خرداد ماه ادامه مییابد.
وی افزود: با توجه به وضعیت نامناسب بارندگی در ماههای اسفند و فروردین، و سرمازدگی زمستانه و بهاره، اکثر مزارع جو شهرستان متحمل خسارت شده و پیش بینی میشود از هر هکتار به طور متوسط چهار تن جو برداشت شود.
مسئول زراعت و مکانیزاسیون مدیریت جهاد کشاورزی شهرضا بیان کرد: ضمن بازدید و معاینه روزانه از کمباینها هماهنگیهای انجام شده با شرکت پخش فرآوردههای نفتی، سوخت مورد نیاز کمباینها تأمین و در اختیار کمباین داران قرار میگیرد تا کار برداشت به سرعت انجام شود.
وی با توجه به ارقام جو کشت شده گفت: ارقام جو شامل بهرخ، مهتاب، مالتینگ، نیک، ارمغان و ارقام بومی است.
انصاری با اشاره به حمایت از کشاورزان جوکار، بیان داشت: بوجاری (جداکردن دانههای انواع غلات شامل گندم، جو یا برنج از پوست و ساقه) و ضدعفونی بذور در شرکت تعاونیهای های بومی شهرستان،، توزیع بذور اصلاح شده، توزیع به موقع نهادهها از جمله یک هزار و ۶۰۰ تن اوره، برای مراحل کاشت و دو مرحله سرک، اطلاع رسانی و پیگیری بیمه محصول در سطح هزار و ۳۰۰ که از این حیث رتبه دوم استان را داراست از جمله ین اقدامات است.
وی افزود: همچنین اطلاع رسانی و معرفی بهره برداران به منظور استفاده از تسهیلات سرمایه در گردش و ارائه خدمات فنی و برقراری شبکه مراقبت و مبارزه با علفهای هرز و آفات از جمله سن غلات از پانزدهم اسفند ماه سال قبل و کشیک نوروزی بازدید از جمله اقدامات انجام شده به منظور حمایت از کشاورزان جوکار بوده است.
مسئول زراعت و مکانیزاسیون مبیان کرد: دیریت جهاد کشاورزی شهرضا همچنین به منظور انتقال یافتههای جدید مرکز تحقیقات کشاورزی به بهره برداران یک مزرعه تحقیقی ترویجی ارقام جو شامل هفت رقم و سه لاین جدید در سطح یک هکتار به روش آبیاری نواری دشت پرزان احداث شد و علاوه بر مشاهده نتایج اولیه در روز مزرعه برای کشاورزان نتایج نهایی پس از برداشت ارائه خواهد شد.
به گزارش مهر، پیش بینی میشود پس از برداشت کامل محصول جو آبی شهرستان شهرضا، بیش از ۲۰ هزار تن محصول دانه جو روانه بازار و دامداریهای شهرستان شود.
نظر شما