محسن نظری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه یکی از اقدامات صورت گرفته در استان سمنان برای توسعه نقش آفرینی شرکتهای دانش بنیان در زمینههای مختلف اقتصادی و تولیدی استان، راه اندازی ستاد توسعه اقتصاد مقاومتی است، تاکید کرد: این ستاد با حضور اعضا، نشستهای تخصصی را با هدف برطرف کردن موانع دانش بنیانها برگزار میکند.
وی با بیان اینکه این ستاد در سراسر استان تاکنون ۵۰ مصوبه داشته است، گفت: تا کنون ۱۸ مصوبه به نتیجه رسیده و به نتیجه رساندن مابقی مصوبات به صورت موردی و دقیق دنبال میشود.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان با بیان اینکه تکمیل مستندات برای برطرف کردن مشکلات شرکتهای دانش بنیان از جمله پیگیریها و اقداماتی است که در این عرصه صورت میگیرد، گفت: تسهیلات و نقدینگی یکی از عمده مشکلات دانش بنیانها در سراسر استان سمنان محسوب میشود.
نظری با بیان اینکه خرید محصولات و عرضه خدمات از دیگر مشکلاتی است که دانش بنیانها در استان سمنان با آن روبرو هستند، بیان داشت: واردات کالاهایی که مشابه آن در استان سمنان تولید میشود از دیگر موانع پیش پای شرکتهای دانش بنیان استان محسوب میشود که تلاش داریم تا نسبت به رفع آنها برنامه ریزی و عمل کنیم.
وی افزود:. پارک علم و فناوری استان سمنان با تشکیل دبیرخانه ستاد در استان، همکاری فزاینده ای را با دستگاههای اجرایی، صنایع، شرکتهای بزرگ تولیدی و تمام بازیگران اکوسیستم فناوری و نوآوری استان در راستای تحقق شعار سال آغاز کرده است.
نظر شما