فضل الله رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان کرمانشاه دارای یک هزار و ۴۳ واحد خبازی است که در این میان ۸۸۶ واحد در شهر کرمانشاه فعالیت دارند و بازرسان به صورت مستمر بر آنها نظارت میکنند.
وی افزود: پس از طرح هدفمندی یارانهها شهر کرمانشاه به هشت منطقه تقسیم شد و بازرسان اتاق اصناف، بسیج اصناف، صمت، جهاد کشاورزی، غله و خدمات بازرگانی نظارت بر نانواییها را با ۱۳۳ بازرس در دستور کار قرار دادند.
فرماندار کرمانشاه تصریح کرد: پس از حذف ارز ترجیحی و هدفمند شدن یارانهها شایعاتی مبنی بر افزایش قیمت نان شکل گرفت که به هیچ وجه صحت ندارد و نان گران نخواهد شد و همچنین سهمیه آرد نانواییها نیز کاهش پیدا نکرده است.
رنجبر بیان کرد: طی روزهای گذشته نشستی با حضور خبازان شهرستان کرمانشاه برگزار شد و مشکلات آنها و تخصیص آرد مورد نظر بر اساس نظر کارشناسی احصا و به استاندار کرمانشاه اعلام شد و همچنین در این جلسه اعلام شد که در صورتی که نانوایی نسبت به تعطیلی خودسرانه و یا کاهش ساعت کار اقدام و آرد خود را در بازار آزاد عرضه کند به شدت با آن واحد خبازی برخورد میشود و ممکن است پروانه کسب آن مجموعه باطل شود.
وی ادامه داد: مقدمات اجرای طرح هوشمند سازی خرید نان در شهر کرمانشاه در حال انجام بوده و این طرح در سایر شهرها مانند زنجان اجرا شده است و دستگاههایی شبیه کارتخوان در نانواییها نصب میشود و به محض خرید مردم ما به تفاوت قیمت نان به حساب نانواییها واریز میشود.
فرماندار کرمانشاه با اشاره به مزایای طرح هوشمندسازی خرید نان، تاکید کرد: اجرای این طرح هدر رفت آرد و نان، فروش خارج از شبکه و قاچاق آرد جلوگیری میکند و یارانه مستقیم به مردم تعلق میگیرد.
رنجبر با اشاره به زمان اجرایی شدن طرح هوشمندسازی خرید نان در کرمانشاه، خاطر نشان کرد: جلسات هماهنگی لازم در فرماندار و استانداری برگزار شده و سایر مقدمات نیز در حال انجام بوده و پیش بینی میشود تا پایان خرداد ماه این طرح در شهرستان کرمانشاه اجرایی شود.
نظر شما