فرحناز محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مفهوم آسیب اجتماعی امروزه یک مفهوم ناآشنا نبوده و با توجه به رشد روز افزون آسیبهای اجتماعی، کنترل و کاهش این آسیب در ضرورت دستگاههای ارائه دهنده خدمات اجتماعی بوده و دارای اهمیت است.
وی افزود: طبق تعریف یونیسف افراد زیر ۱۸ سال کودک محسوب شده و کار این کودکان در خیابان یک آسیب اجتماعی است و کودکان زیر ۱۸ سال باید از نیازهای طبیعی روزانه خود از جمله آموزش، بهداشت و تحصیل برخوردار شده و درحالیکه کودکانی با سن کم در خیابانها مشغول کار بوده و از نیازهای روزانه خود محروم هستند.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: به دلیل طولانی شدن زمان ماندن کودکان کار در خیابان آنها در معرض انواع آسیبهای اجتماعی و سو استفاده از طرف باندهای مختلف بوده که مهمترین حضور آنها در خیابان فقر است.
محمدی گفت: حضور کودکان کار در خیابان، سر چهارراهها و مکانهای دیگر تا هنگامی که خدمات مالی از طرف خانوادهها و افراد مختلف به آنها ارائه میشود مؤثر بوده و هر روز تشویق میشوند که برای روزهای آینده مؤثرتر و طولانیتر برسرچهارراهها حضور داشته و درآمد بیشتری را کسب کنند.
وی بیان کرد: برای کم کردن این آسیب اجتماعی بهتر است خانوادهها در ازای دادن مبلغی پول به این کودکان به ارگانهای عمومی، اجتماعی و حمایتی اعتماد و مراجعه کرده تا با عدم دریافت پاسخ مثبت از دریافت حمایتها مجبور به اطاعت از روند قانون کودک کار شوند.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: برآورد میشود ۶۰۰ تا ۸۰۰ کودک کار در استان کرمانشاه حضور دارند که به دلیل بدسرپرستی، بی سرپرستی و یا مشکلات اقتصادی در خیابانها مشغول کار هستند.
وی خاطر نشان کرد: در صورت مشاهده این کودکان با مهربانی با آنها برخورد کرده و در صورت بروز مشکل با شماره تلفن اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس گرفته و برای حل مشکل همکاری کنند.
نظر شما