پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۲:۲۵

بی نظیر بوتو :

هدف من از بازگشت به پاکستان مبارزه با تروریسم است

هدف من از بازگشت به پاکستان مبارزه با تروریسم است

نخست وزیر سابق پاکستان تصریح کرد: هدف من از بازگشت به پاکستان مبارزه با تروریسم و ازمیان برداشتن رهبر القاعده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بی نظیر بوتو درگفتگو با روزنامه آلمانی" دی ولت" گفت : من به عنوان یک پاکستانی از اینکه قسمتی از سرزمینم تحت سلطه تروریستها باشد رنج می برم. ما نمی خواهیم که سرزمینمان محل امنی برای تروریستهایی چون القاعده و طالبان باشد.

 

نخست وزیر سابق پاکستان که هنوز به دستیابی به قدرت در پاکستان امیدوار است تصریح کرد : حکومتی که تحت رهبری من شکل بگیرد دیگر به رهبر القاعده اجازه نخواهد داد که از نبود نظم و قانون در پاکستان به نفع خود سوء استفاده کند. در چنین حکومت مشروعه ای تجارت مواد مخدر که تروریستها را تامین مالی می کند متوقف خواهد شد.

 

بوتو افزود : من در صورتی که به قدرت دست یابم دیگر اجازه نخواهم داد جنایتهایی مانند جریان مسجد لعل در پاکستان اتفاق بیافتد و جان زنان و کودکان بسیاری در خطر قرار گیرد.

 

نخست وزیر سابق پاکستان در ادامه خاطرنشان کرد : آمریکایی ها احساس کرده اند که پاکستان در مبارزه با تروریسم شکست خورده است بنابراین می خواهند خود در این مورد وارد عمل شوند، البته من اصلا با چنین کاری از طرف آمریکا موافق نیستم چرا که در این صورت پاکستانیها بر علیه واشنگتن متحد می شوند و از نظر من این روش عاقلانه ای نیست .

 

وی ادامه داد : اگر حزب مردمی طرفدارمن در انتخابات پذیرفته شود ما با همکاری ناتو وآمریکا و کشورهای دیگر بر تروریسم پیروز خواهیم شد و بر آن غلبه خواهیم کرد.

 

بوتو در پایان ابراز امیدواری کرد که در صورت دست یافتن به قدرت بتواند سیاست حمایت از طالبان را که در اواسط سالهای نود در پاکستان شکل گرفته است را تغییر دهد. وی همچنین اظهار کرد : از آنجایی که ثبات و امنیت در افغانستان به دلیل هم مرز بودن با پاکستان برای ما اهمیت دارد من معتقدم که پاکستان باید از دموکراسی در افغانستان حمایت کند. 

کد خبر 550585

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha