به گزارش خبرنگار مهر، معاون امور مجلس رئیس جمهور جمعهشب در این مراسم اظهار داشت: هر چند که از رحلت امام راحل ۳۳ سال گذشته ولی نیاز است مکتب ایشان شناخته شود.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری هر ساله در ۱۴ خرداد یکی از ابعاد شخصیت امام راحل را مطرح میکنند و بهترین مفسر اندیشه، سلوک و رفتار امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی هستند.
معاون امور مجلس رئیس جمهور بزرگترین یادگار و نظریه امام راحل را بحث ولایت فقیه دانست و تصریح کرد: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به کشور آسیب نرسد متأسفانه برخی افراد پیرامون امام راحل بودند ولی درک درستی از مکتب امام راحل نداشتند و یا اغراض دیگری داشتند و مسیرشان را جدا کردند.
وی با بیان اینکه در کنار ریزشها رویشهایی ایجاد شد گفت: جوانانی هستند که در عصر امام (ره) نبودند ولی راه ایشان را دنبال میکنند و کسانی هم هستند که در ایران حضور ندارند ولی دلداده و عاشق امام راحل هستند.
حسینی اضافه کرد: امام راحل در خانهای تربیت شده بود که دارای ویژگی مبارزه با ستم، ظلم و استبداد بود و در نوجوانی اهل غیرت دینی بود و نمیتوانست نسبت به ظلمی که به مردم میشود بیتفاوت باشد.
معاون امور مجلس رئیس جمهور با بیان اینکه امام (ره) در برابر ظلم رضا شاه قلدر نمیتوانست ساکت باشد خاطر نشان کرد: امام راحل فریادی در آن ظلمت و تاریکی بود و سبب شد شاگردانی را تربیت کند که در رکاب امام (ره) قرار بگیرند و مردان بزرگی که توانستند پرچم انقلاب اسلامی را به اهتزاز درآوردند.
وی افزود: امام راحل اگرچه در نجف بودند سخنان ایشان منتشر میشد و همه ابراز علاقه و پیروی میکردند و نه تنها طلبه و روحانیون ایرانی به این سخنان توجه میکردند بلکه طلاب و روحانیون از کشورهای هند، پاکستان، حاشیه خلیج فارس، لبنان، سوریه و عراق با اهداف امام راحل آشنا و به شخصیت جهانی تبدیل شدند.
حسینی با بیان اینکه دشمنان مانع از حرکتهای امام راحل در عراق شدند و به پاریس هجرت کردند گفت: در آنجا غربیها هم با شخصیت و اندیشه بلند امام راحل آشنا شدند و متوجه شدند که نمیتوانند جلو حرکت ایشان را بگیرند و سعی کردند که انقلاب به پیروزی نرسد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با استناد به خاطرات درباریان شاه که پرواز انقلاب اسلامی از پاریس میخواستند هدف قرار دهند تصریح کرد: در این زمینه یک اراده دیگر حاکم بود و آن اراده الهی بود که انقلاب اسلامی به دست امام راحل به پیروزی برسد.
وی مدیریت دوران سخت جنگ تحمیلی، تصویب قانون اساسی و اداره نظام اسلامی را اراده الهی امام راحل دانست و افزود: وصیتنامه امام راحل باید برای نسل جدید و جوانان بازگو و شخصیت بیبدیل امام راحل معرفی شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه عشق بسیجیان و آحاد مردم به امام راحل جنبه الهی داشت گفت: امام (ره) به عنوان یک عالم ربانی میشناختند اینکه اگر سخنانی بیان میکردند وظیفه الهی بود که بر زبان امام (ره) جاری میشد.
سازش ناپذیری و قاطعیت امام
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر نیز گفت: سازش ناپذیری و قاطعیت از ویژگیهای شخصیتی امام خمینی بود که با صلابت و استواری دربرابر همه انحرافات ایستادند و خشونت دشمن و دو چهرگی منافق در بینش امام اثر نکرد.
محمدرضا اسماعیلی اظهار کرد: امام به محض ورود به کشور خطوط اساسی جمهوری اسلامی را تعیین کرد و با اینکه هنوز نظام شاهنشاهی مستقر بود اعلام کرد که حاکمیت آمریکا در منطقه تمام شد و من دولت تعیین میکنم.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) بیان کردند که دفاع از اسلام و نظام شوخی بردار نیست و در این مسیر با صلابت و مستحکم ایستادگی کردند.
اسماعیلی گفت: امام همت بلندی داشتند و این اراده پولادین امام به اسلام عزت بخشید، کشور را از اسارت بیگانگان نجات داد و جمهوری اسلامی را در میان حوادث سهمگین قدرتمندانه مدیریت و اداره کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر در بیان ابعاد شخصیت امام از دیدگاه رهبر معظم انقلاب، افزود: عظمت کار امام در تهذیب نفس و ارتباط با خدا بود و یکی از ابعاد فردی شخصیتی او این بود که اهل دعا و تزرع، معنویت و ذوق و حال بود.
وی افزود: امام خمینی (ره) اهل اخلاص عملی بود و همین بعد شخصیتی او بود که ما را به شوکت و جلال رساند.
اسماعیلی تاکید کرد: اگر هدف و راه ما راه امام است باید همچون او اخلاص عملی داشته باشیم و از خداوند یاری بگیریم.
وی ادامه داد: تواضع یکی دیگر از ویژگیهای شخصیتی امام خمینی (ره) بود و ایشان با موقعیت بالایی که داشتند خود را خدمتگزار مردم معرفی میکردند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر عنوان کرد: یکی دیگر از ابعاد والای شخصیتی امام توکل بود و به گفته رهبر معظم انقلاب هر جا که در حوادث سهمگین مسئولان به بن بست میرسیدند به امام پناه میبردند و او مانند کوهی به آنها آرامش میبخشید.
اسماعیلی اضافه کرد: امام دلباخته اهل بیت بود و بسیار به آنها توسل میجست و اگر ایشان اهل مناجات نبود اینهمه توفیق نصیب او نمیشد.
وی افزود: برابری همه در برابر قانون، حمایت از مسلمانان جهان در برابر جبهه کفر، حمایت از مستضعفان منطقه و استقلال طلبی از ویژگیهای حکومت اسلامی است که امام خمینی بنیان گذاشت و امروز بیرق جمهوری اسلامی در همه جهان به اهتزاز درآمده است.
اسماعیلی گفت: نظام جمهوری اسلامی مردم مدار است و امروز رئیس جمهور در میان مردم است و صادقانه با مردم صحبت میکنند که این عاملی برای موفقیت او در موقعیتهای دشوار میشود.
امام جمعه اهل سنت بندر بوشهر نیز در ادامه این آئین گفت: زمانی که انقلاب به پیروزی رسید تبسمی بر چهره مظلومان نشست و نسبت به آینده امیدوار شدند.
شیخ اسماعیل بازدار افزود: امام راحل توانستند به جهان ثابت کنند که این انقلاب در تاریخ بشریت بی نظیر است و در زمانی که ابر قدرتهای شرق و غرب در جهان سیادت و حکومت میکردند انقلاب اسلامی ایران، گفتمان جدید اسلامی را آغاز کرد و مسیر تاریخ را به جهتی دیگر سوق داد.
وی ادامه داد: ریشه این انقلاب بر اساس رضایت الهی بوده است و با خون شهیدان آبیاری شد و این نمونهای از درس قرآنی است که بحث از شهامت و شجاعت و شهادت را دارد.
بازدار اضافه کرد: شخصیت پیر جماران کم نظیر است و در فهرست افراد تأثیرگذار نام او درخشان خواهد بود.
امام جمعه اهل سنت بوشهر گفت: همه ابعاد زندگی امامی درس و عبرت و آموزه است اما قیام و شجاعت ایشان در کنار اخلاق بسیار برجسته بود و همه ابعاد اسلام در شخصیت او نمودار بود.
نظر شما