۱۶ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۵۵

در جلسه شورای اطلاع رسانی خوزستان مطرح شد؛

انتقاد از اطلاع رسانی حادثه متروپل/مردم نهادها گرانی راکنترل کنند

انتقاد از اطلاع رسانی حادثه متروپل/مردم نهادها گرانی راکنترل کنند

اهواز- اطلاع رسانی افرادی که در حادثه متروپل حضور نداشتند در جلسه شورای اطلاع رسانی استان خوزستان مورد انتقاد قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر امروز دوشنبه جلسه شورای اطلاع رسانی استان خوزستان با محوریت بررسی وضعیت بازار استان و آسیب شناسی رسانه‌های استان در شرایط بحران با حضور «عبدالرضا سیفی» سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان، حجت الاسلام «رضا کلاه‌کج» مدیرکل ارشاد اسلامی استان خوزستان، «علی رحم کریمی» سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی استان خوزستان، «نعمت‌الله بیرانوند» مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان و برخی از مدیران و دستگاه‌های نظارتی استان در سالن جلسات استانداری خوزستان برگزار شد.

سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان در این نشست بیان کرد: گسترش فضای مجازی یکی از مشکلات اساسی در اطلاع رسانی در مدیریت بحران است زیرا خبرنگاری را که صلاحیت علمی دارد با فردی که یک دوربین به دست گرفته است و از حوادث گزارش تهیه می‌کند به سختی می‌توان شناسایی کرد.

وی در ادامه به مسئله انتشار اخبار از منابع موثق اشاره کرد و افزود: هر داده و اطلاعاتی که به جامعه داده می‌شود بی شک یک مسئولیت اخلاقی و یک مسئولیت قضائی را به دنبال دارد که فرد باید در مقابل آن مسئول باشد.

سیفی همچنین درباره اتفاقات حادثه متروپل در آبادان و نحوه اطلاع رسانی اخبار این حادثه گفت: از روز اول وقوع این حادثه، تیم حرفه‌ای از مسئولان کشوری و استانی در محل حادثه حاضر شدند اما افرادی که اطلاع رسانی حادثه را انجام می‌دادند در محل حادثه حضور نداشتند.

مدیرکل ارشاد اسلامی استان خوزستان نیز در این نشست اظهار کرد: دستگاه‌های نظامی و انتظامی پای کار حادثه متروپل در ابتدا نبودند.

حجت الاسلام کلاه کج افزود: نبود نظارت بر اطلاع‌رسانی صحیح در حادثه متروپل تأثیر منفی بر افکار عمومی گذاشت و ما فرماندار آبادان را به عنوان سخنگو معرفی کردیم که پاسخگو رسانه‌ها نبوده است.

مدیرکل ارشاد اسلامی استان خوزستان درباره آسیب شناسی رسانه‌ها در بحران‌ها گفت: وقتی اتفاقی می‌افتد معادلات به هم می‌ریزد، رسانه‌ای که باید در آن نقطه حاضر شود آمادگی مقابله کردن با آن بحران را ندارد.

وی در ادامه حذف ارز ترجیحی را اقدامی شجاعانه از سوی دولت کنونی دانست و عنوان کرد: با توجه به حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی در کشور، این کار اقدام شجاعانه دولت بود که نظام و مردم در آینده ثمرات آن را خواهند دید.

حجت الاسلام کلاه‌کج به گرانی‌های بازار اشاره کرد و گفت: برای کنترل گرانی‌های کالاهای اساسی باید از ظرفیت و نقش سازمان‌های مردم نهاد استفاده کنیم.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی استان خوزستان در این نشست گزارشی از روند قیمت کالاهای اساسی را در این استان ارائه کرد و افزود: تخم مرغ، مرغ، روغن و شیر از جمله کالاهایی است که به طور مستقیم تحت تأثیر آزاد سازی قیمت قرار گرفت.

وی با بیان اینکه تولید در سرانه استان منفی است و تقاضا از عرضه بیشتر شده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه جوجه‌ریزی در زمان ۴۵ روزه به پایان رسیده است، پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده مشکلی در رابطه با تأمین مرغ در سطح خوزستان نخواهیم داشت.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان نیز در این نشست تصریح کرد: در بحث تولید، توزیع و نظارت بر کالاهای اساسی با هماهنگی مسئولان ذی‌ربط قرارگاه‌های مختلفی از جمله قرارگاه امنیت مواد غذایی در خوزستان تشکیل شد که به صورت هفتگی در حال انجام گشت‌های نظارتی است.

وی بر برخورد با احتکار کنندگان در خوزستان تاکید کرد و گفت: در ایام گرانی کالاهای اساسی در استان به میزان ۳۰ تن روغن و شکر کشف و ضبط شد که ۴ هزار و ۸۰۰ کیلو از آن مربوط به شکر شرکت توسعه کارون است.

کد خبر 5507988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha