به گزارش خبرنگار مهر، این بیمارستان دارای اورژانس، ای سی یو، سی سی یو ، داخلی، جراحی، دیالیز، زنان و زایمان و کودکان آزمایشگاه و رادیولوژی و چهار اتاق عمل است که با هزینه ۳۰۰ میلیارد تومان احداث شده است.
معاون وزیر بهداشت عصر دوشنبه در آئین افتتاح این بیمارستان گفت: تکمیل طرحهای با پیشرفت عملیاتی ۷۰ درصد در اولویت وزارت بهداشت و درمان است.
بهروز رحیمی با اعلام اینکه اتمام بیمارستانهای اشنویه نقده و مهاباد از برنامههای اساسی این وزارتخانه است گفت: تا شهریورماه امسال ساختمان و ابنیه های فنی بیمارستان اشنویه به اتمام خواهد رسید و در ادامه تجهیزات این بیمارستان نیز تأمین خواهد شد.
وی افزود در حال حاضر در سطح کشور بیش از ۵۵۰۰ پروژه بهداشتی و درمانی داریم که از این تعداد ۲۵۰ پروژه درمانی بوده و در مجموع شامل ۸۵۰۰ تخت بیمارستانی میشود و اولویت اساسی وزارتخانه اتمام پروژههای بالای پیشرفت ۷۰ درصد است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: ساخت بیمارستان جدید پیرانشهر که به نام شهید سردار سلیمانی مزین شده، از سال ۱۳۹۲ به صورت رسمی آغاز شده ولی در ۲ سال اخیر شتاب بیشتری گرفته بود.
محمدامین ولیزاده افزود: ساخت بیمارستان در اوایل امسال به اتمام رسید و تجهیز بیمارستان به صورت ۱۰۰ درصدی در طول ۶ ماه اخیر انجام شد.
وی اضافه کرد: متخصصان موردنیاز این بیمارستان، در پیرانشهر موجود است و در صورت نیاز رشتههای تخصصی دیگر هم اضافه خواهد شد.
ولی زاده اظهار کرد: پیرانشهر دارای ۹ مرکز خدمات جامع سلامت بوده که شامل پنج مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و ۲ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و ۲ مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی و ۴۴ خانه بهداشت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی ادامه داد: هر اقدامی که در راستای محرومیت زدایی عرصه سلامت پیرانشهر لازم باشد، توسط دانشگاه انجام خواهد شد.
ولیزاده گفت: پیرانشهر دارای هفت پایگاه فوریت پزشکی، هفت آمبولانس فعال، یک آمبولانس پشتیبان و یک اتوبوس آمبولانس بوده که نسبت به شهرستانهای دیگر استان وضعیت بسیار مطلوبی دارد.
رحیمی همچنین در جریان بازدید از ساختمان سی تی اسکن اشنویه با تقدیر از همت و تلاش خیرین این شهرستان برای تأمین یک دستگاه سی تی اسکن قول مساعد داد.
نظر شما