۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۲

رئیس نصب و ساختمان شرکت مخازن سبز مطرح کرد؛

تشریح عملیات اجرایی فاز دوم مخازن سبز پتروشیمی عسلویه

تشریح عملیات اجرایی فاز دوم مخازن سبز پتروشیمی عسلویه

بوشهر- رئیس نصب و ساختمان شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه آخرین وضعیت عملیات اجرایی فاز دوم مخازن این شرکت را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه، مهندس بهزاد انصاری به تشریح مراحل و میزان پیشرفت در ساخت فاز دوم این شرکت پرداخت.

وی اضافه کرد: با ساخت تعداد ۱۳ دستگاه مخزن به ظرفیت ۵۶۷ هزار و ۲۰۰ متر مکعب معادل ۱۵۷ درصد به ظرفیت ذخیره سازی فعلی مجتمع افزوده می‌شود و منجر به اشتغال زایی میانگین بیش از ۷۰۰ نفر و در ماه‌های آتی به حدود هزار نفر می‌شود.

رئیس نصب و ساختمان شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه با تشریح برخی از فعالیت‌های در دست اقدام افزود: پروژه اجرایی ساخت ۱۱ دستگاه مخزن به مجموع ظرفیت ۵۳۴ هزار مترمکعب شامل هشت دستگاه مخزن متانول به ظرفیت هرکدام ۶۰ هزار مترمکعب و به وزن هزار و ۸۱۵ تن و دو دستگاه مخزن منو اتیلن گلایکول هر کدام به ظرفیت ۲۴ هزار مترمکعب و به وزن ۷۲۲ تن و یک دستگاه مخزن دی اتیلن گلایکول به ظرفیت شش هزار متر مکعب و به وزن ۱۹۷ تن در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: درکنار پروژه فوق الذکر، فعالیت اجرایی فونداسیون یک دستگاه مخزن منو اتیلن گلایکول به حجم ۳۰ هزار مترمکعب و یک دستگاه مخزن دی اتیلن گلایکول به حجم سه هزار و ۲۰۰ مترمکعب در دستور کار قرار گرفته است که حفاری فونداسیون‌های مذکور به انجام رسیده است.

انصاری خاطرنشان کرد: از شهریور ماه سال قبل پروژه اجرایی شش دستگاه متانول و سه دستگاه مخزن گلایکول پس از اتمام مراحل مهندسی و خرید در دستور کار اجرایی قرار گرفته که با گذشت حدود هشت ماه، سه دستگاه مخزن متانول در مرحله آزمون هیدروتست قرار گرفته‌اند.

رئیس نصب و ساختمان شرکت مخازن سبز افزود: یکی از مهمترین بخش فعالیت اجرایی ساخت مخازن، تأمین آب هیدروتست است که حدود ۱۸۰ هزار مترمکعب آب برای تست همزمان سه مخزن مورد نیاز بوده است و شرکت مخازن سبز با توجه به برنامه‌ریزی قبلی و رایزنی با سایر مجتمع‌های مجاور نسبت به اجرای سه کیلومتر لوله‌کشی برای دریافت آب اقدام کرده که در حال حاضر با توجه به نیاز اعلام شده به‌طور متوسط در هر ساعت ۲۵۰ الی ۳۰۰ متر مکعب آب دریافت می‌شود و پیش بینی می‌شود تا ۲۰ روز آینده عملیات اجرایی هیدروتست به اتمام برسد.

تشریح عملیات اجرایی فاز دوم مخازن سبز پتروشیمی عسلویه

وی با تاکید بر راه‌اندازی مخازن فوق در موعد مشخص عنوان کرد: عملیات اجرایی سند بلاست و رنگ آمیزی مخازن در حال تست نیز در دستور کار قرار گرفته و فعالیت اجرایی داربست بندی مخازن نیز آغاز شده است.

تشریح عملیات اجرایی فاز دوم مخازن سبز پتروشیمی عسلویه

انصاری بیان کرد: همچنین با توجه به بازه زمانی ۲۰ روزه تا اتمام هیدروتست سه دستگاه مخزن متانول، آماده سازی سه دستگاه مخزن متانول بعدی نیز به صورت فشرده برنامه ریزی شده است تا همزمان با تخلیه آب سه دستگاه مخزن اول، هیدروتست سه دستگاه مخزن دوم نیز به انجام برسد و این مهم در حالی صورت می‌پذیرد که در این مدت عملیات اجرایی دو دستگاه مخزن MEG و یک دستگاه مخزن DEG نیز به پایان رسیده است.

رئیس نصب و ساختمان شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه تاکید کرد: در بازه زمانی هشت ماهه نصب مخازن مذکور به‌طور متوسط ماهانه هزار و ۲۷۵ تن عملیات نصب انجام شده است و این فعالیت با نظر به همزمانی با فعالیت اجرایی سیویل در مجاورت مخازن و محدودیت‌های دسترسی در نوع خود کم نظیر است.

وی عنوان کرد: همزمان نیز از شهریور ماه سال ۱۴۰۰ تا انتهای اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ فعالیت اجرایی سیویل شامل ساخت دیواره‌های نگهدارنده سیال، کانال‌های جمع آوری آب‌های سطحی، جاده‌ها و غیره نیز در دستور کار اجرایی قرار داشته که همگی به اتمام رسیده اند و در حال حاضر فعالیت اجرایی سیویل بر روی ساخت ساپورت‌های بتنی لوله‌ها و اجرای دیوارهای بتنی متمرکز شده است.

تشریح عملیات اجرایی فاز دوم مخازن سبز پتروشیمی عسلویه

انصاری خاطرنشان کرد: در همین حین نیز به منظور صادرات و ذخیره سازی محصولات، عملیات اجرایی لوله کشی از اواخر اردیبهشت ماه سال جاری شروع شده است.

وی یکی از مهمترین فعالیت‌های صورت یافته در اتمام مخازن را نصب یکپارچه سقف ثابت مخزن DEG دانست که با توجه به محدودیت‌های نصب قطعه به قطعه سقف مخزن به‌دلیل محدودیت فضایی مانور جرثقیل در محیط مخزن مذکور، ساخت سقف ثابت مخزن به صورت یکپارچه انجام و در اردیبهشت ماه سال جاری پس از گذراندن تست‌های لازم، نصب آن صورت پذیرفته است.

تشریح عملیات اجرایی فاز دوم مخازن سبز پتروشیمی عسلویه

رئیس نصب و ساختمان شرکت مخازن سبز در پایان تاکید کرد که سرعت فعالیت اجرایی شرکت مخازن سبز به دلیل وجود تجربه مشابه ساخت مخازن قبلی است که با بهره‌گیری از این تجربه زمان ساخت و راه اندازی مخازن به حداقل کاهش یافته است.

کد خبر 5512080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha