۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۷

در گفتگو با مهر تشریح شد؛

مسجد؛ جامعه پرداز و پنجره جمعیت/ جهاد تبیین نرم افزار است

مسجد؛ جامعه پرداز و پنجره جمعیت/ جهاد تبیین نرم افزار است

ساری- اجرا و پیاده سازی مسجد جامعه پرداز در قالب سند بیانیه گام دوم انقلاب، ارتقای امام محله و امت،توسعه فراگیری مخاطب در فضای مجازی از محوری ترین رویکردهای تبلیغات اسلامی در جهاد تبیین است.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: تربیت و کادر نیروی انسانی و ترویج گفتمان اولویت دار نظام مقدس جمهوری اسلامی از دیگر رویکردها و برنامه‌های محوری است که سازمان تبلیغات اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی آن را درپیش گرفته است.

ارائه آموزش‌ها برای حضور مؤثر در جهاد تبیین، ترسیم سازمان رزم جهاد تبیین و شناسایی گروه‌های نقش آفرین در این عرصه از دیگر رویکردهایی است که سازمان تبلیغات اسلامی آن را سرلوحه قرار داده است.

حجت الاسلام محمدمهدی شریف تبار مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه ترویج گفتمان نظام مقدس اسلامی از مهمترین برنامه‌ها است، افزود: هر هیئت و مسجد باید یک پایگاه جهاد تبیین باشد و موضوعات این فریضه باید تبیین شود.

جهاد تبیین نرم افزار و ارائه طریق است

وی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان جهان تبیین یک نرم افزار و ارائه طریق و چگونگی حضور در میدان است، افزود: اینکه به چه موضوعات بپردازیم، مسائلی نظیر معارف دین و یا موضوعات راهبردی و مسائل اصلی نظام و پنجره جمعیت از جمله مفاهیم جهاد تبیین است.

وی مسئله پنجره جمعیت را در استان مهم برشمرد و گفت: یکی از مبانی جهاد تبیین، پنجره جمعیت است و در این راستا افرادی را به مروج و مبلغ این امر آموزش دادیم تا مسجد به مسجد و محله به محله، تا جهاد تبیین را در راستای جمعیت برنامه ریزی کنند.

مسجد جامعه پرداز و پنجره جمعیت/ جهاد تبیین نرم افزار است

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اینکه مقام معظم رهبری تاکید کرده‌اند هرمسجد یک پایگاه قرآنی تبدیل شود، اظهار داشت: امسال توجه و همت ویژه ای برای تحقق منویات معظم رهبری خواهد شد.

سازمان تبلیغات محور اتحاد قرارگاه‌های فرهنگی و مردم است

وی با اظهار اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در واقع محور اتحاد و انسجام قرارگاه‌های فرهنگی و مردمی است، افزود: در شرایطی که دشمنان درپی قبضه نفربه نفر افکار عمومی است، هنر تعامل و تجمیع افراد مؤثر فرهنگی برای تقویت جریان انقلاب و منافع ملی و مردمی از مهمترین رویکردهای این سازمان است.

وی باتاکید براینکه نیازمند تغییر و تحول با حضور سربازان فرهنگی از صنوف مختلف هستیم، افزود: ارائه راهکارها و مطالبه اصولی ودقیق برای بصیرت افزایی مسئله مهمی است و همه افراد دارای تریبون از جمله هیئات و تشکل‌های دینی و مذهبی، باید در این زمینه برنامه ریزی داشته باشند.

حجت الاسلام شریف تبار با اشاره به طرح مسجد جامع پرداز در قالب سند بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اظهار داشت: امام جماعت مساجد از محورهای اصلی طرح مسجد جامعه پرداز هستند و امام جماعت مساجد محلات از مسجد محله به عنوان پایگاه اولیه ارتباط گیری با معتمدان و افراد بانفوذ نسبت به تغییرات رویکردهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی محلات با مشارکت اهالی برنامه ریزی می‌کند.

اجرای طرح مساجد جامعه پرداز / ‏‬ احیای مسجد برای تحقق تمدن نوین اسلامی

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به نقش مهم و برجسته روحانیان و مبلغان در محلات برای فرهنگ سازی و اعتمادسازی اظهار داشت: با اجرای طرح مسجد جامعه پرداز محلات، مساجد دوباره احیا و به دوران پروغ گذشته بازگشت می‌کنند.

وی با بیان اینکه دشمن در تلاش است تا نسل جوان را از جامعه و معنویت و مساجد دور کند، افزود: این درحالی که مساجد از جمله کانون‌ها و مراکز برای ایجاد و افزایش معنویت و کاهش بزهکاری‌ها در جامعه است.

حجت الاسلام شریف تبار از مساجد به عنوان یکی از کانون‌های حرکت آفرین در جامعه یاد کرد و گفت: امام محله در این طرح اثرگذار در تمامی شئون اجتماعی محلات و جامعه است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با تاکید براینکه مبلغان و امامان محلات و روستاها باید دنبال احیای مسجد جامعه پرداز برای تحقق تمدن نوین اسلامی باشند، از روحانیان و مبلغان خواست تا به تشکیل گروه‌های جهادی برای حل مشکلات محله و روستاها باشند.

وی در عین حال تصریح کرد: امامان محله براساس نیازهای روز جامعه از جمله مسائل اجتماعی درپی رفع مشکلاتی از جمله شغل، مسکن و ازدواج جوانان باشند.

ارتقای امام محله و امت

حجت الاسلام شریف تبار با تاکید بر ارتقای ائمه جماعات به امام محله، توانمندسازی و ارتقای امام محله را امری مم و ضروری برشمرد و گفت: ارتقای امام و امت نیازمند زمینه سازی است و مهم در ارتقا امامان توجه به مقوله بینشی و انگیزش و مهارت افزایی در این اضلاع است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اظهار اینکه سازمان تبلیغات متولی تشکل‌های فرهنگی و تبلیغی است، افزود: ادارات تبلیغات در بیش از ۴۱ کمیته و کارگروه و شورای استان عضویت دارد و در برخی از این کارگروه‌ها، نظیر ستاد عملیات رمضان، کانون شعرا، شورای هیئات مذهبی، ستاد عملیات محرم، کانون مداحان و غیره عضویت داریم.

وی با اظهار اینکه در شوراهای مختلف پیگیری امور لازم را انجام می‌دهیم، حضور در فضای مجازی و رسانه را از دیگر برنامه‌ها برای تبلیغ معارف اسلامی برشمرد و گفت: تولید محتوا و حضور در فضای مجازی از مهمترین طرح‌هایی است که پیگیری میش ود.

حجت الاسلام شریف تبار، توسعه فراگیر مخاطب در فضای مجازی را از رویکردها برشمرد و گفت: در یک بازه زمانی درپی توسعه فراگیر مخاطبان در فضای مجازی هستیم تا به انتشار برنامه‌های معارفی اقدام کنیم.

کد خبر 5513700

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha