۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۰

«میدل ایست آی» بررسی کرد؛

چرا راهبرد تخریب وترور از سوی صهیونیستها علیه ایران ناکارآمد است؟

چرا راهبرد تخریب وترور از سوی صهیونیستها علیه ایران ناکارآمد است؟

ترورها و خرابکاری‌های رژیم صهیونیستی در بهترین حالت بر پیکر ایران مثل «خراش‌» است تا «بریدگی»؛ با این اقدامات، آسیب جدی به برنامه‌های امنیتی - دفاعی ایران وارد نخواهد شد.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: پایگاه تحلیلی «میدل ایست آی» در گزارشی به اثبات ناکارآمدی اقدامات خرابکارانه و ترور دانشمندان ایرانی از سوی رژیم صهیونیستی پرداخت و تاکید کرد که این قبیل اقدامات به تضعیف چارچوب دفاعی- امنیتی ایران کمکی نخواهد کرد. در ادامه به بخش‌هایی از این گزارش اشاره خواهد شد؛

حملات اخیر رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که این رژیم نه تنها در صدد اقدام یکجانبه علیه سایت‌ها و دانشمندان هسته‌ای ایران برآمده که متخصصان در سایر زمینه‌ها از جمله برنامه موشکی و پهپادی را نیز هدفگذاری کرده‌است؛ عملیاتی که احتمالاً بخشی از راهبرد «مرگ با هزار ضربه چاقو» باشد که «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی سال گذشته به «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ارائه کرد.

رژیم صهیونیستی مسئولیتی در قبال حملات علیه اهداف خود در ایران برعهده نمی‌گیرد و در صدد آن است تا تصویری مرموز از عملیات اطلاعاتی خود در رسانه‌های اجتماعی ارائه دهد. صرف‌نظر از آن، دور از ذهن به نظر می‌رسد که این عملیات‌ها به اختلال قابل توجه در طرح‌ها و پروژه‌های بلندپروازانه دفاعی ایران منجر شود.

با این حال، ترورها و خرابکاری رژیم صهیونیستی در بهترین حالت بر پیکر ایران مثل «خراش‌» است تا «بریدگی». با این اقدامات، رژیم آسیب جدی به برنامه‌های امنیتی و دفاعی ایران وارد نخواهد کرد.

ایران با بیش از ۱۰ کشور دارای مرز مشترک زمینی و آبی دارد که امتداد این مرزها به هزاران کیلومتر می‌رسد؛ و (طبیعی است) که برخی عوامل نفوذی تحت حمایت کشورهای خارجی به مرزها نفوذ کنند.

افزون بر مسائل امنیتی مرزی، ایران پروتکل‌های حفاظتی را برای همه دانشمندان، مهندسان و تکنسین‌های مرتبط با برنامه‌های دفاعی خود اعمال نمی‌کند چرا که شمار افرادی که در این پست‌ها مشغول به فعالیت هستند، بسیار بالاست. بسیاری از این کارشناسان در بخش‌های شهری و دانشگاه‌ها حضور دارند و صرفاً دانش خود را در اختیار دولت قرار می‌دهند.

بنابراین ردیابی این افراد و ضربه زدن به آنها در فرصت مناسب نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و تجهیزات استثنایی نیست. اگر سرویس‌های اطلاعاتی ایران از پروتکل‌های حفاظتی برای متخصصانی که در این مناصب فعالیت دارند بهره گیرند، انجام حملات متعدد در یک بازه زمانی کوتاه برای رژیم صهیونیستی بسیار خطرناک‌تر و پرهزینه‌تر خواهد بود.

از طرفی، اگرچه رژیم صهیونیستی شخصیت‌های برجسته‌ای همچون «محسن فخری‌زاده» و «حسن تهرانی مقدم» به ترتیب از نوابغ و طراحان برنامه‌های هسته‌ای و موشکی را ترور کرد اما استراتژی دفاعی ایران هرگز متکی بر یک فرد نبوده‌است. ضمن اینکه با هماهنگی دانشگاه‌های برتر ایران و بخش دفاعی کشور یک سری مراکز توسعه و سازماندهی نخبگان علمی ایجاد شده‌است. بنابراین رژیم صهیونیستی نمی‌تواند با ترور متخصصان یا خرابکاری در تأسیسات مانع از توسعه ایران در این زمینه‌ها شود.

تداوم اقدامات خرابکارانه و ترور، مقامات جمهوری اسلامی ایران را به این نتیجه رسانده که راهبرد قدرت‌سازی داخلی مؤثر بوده و باید بیشتر مورد حمایت سیاسی و مالی دولت قرار گیرد. افزون بر آن، ادامه ترور نخبگان و دانشمندان دلیل ملموس‌تری برای بسیج و انزجار عمومی مردم ایران نسبت به رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم سرکش است.

کد خبر 5516899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha