به گزارش خبرگزاری مهر، نشست دبیران مناطق ده گانه دانشگاههای کشور، به منظور هم اندیشی و بررسی مسائل رفاهی دانشجویان و ارائه نظرات و پیشنهادات در راستای حل مشکلات رفاهی و توسعه کیفیت خدمات مرتبط با دانشجویان در محل سالن اجتماعات صندوق رفاه دانشجویان برگزار شد. دبیران مناطق ده گانه دانشگاههای کشور در خصوص بهبود کیفیت و تنوع غذای دانشجویان و تعمیر و مرمت خوابگاههای دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
مسعود گنجی افزود: اعتبارات مربوط به تغذیه دانشجویان برای ارتقای رفاه دانشجویان و رفع مشکلات آنان در نظر گرفته شده و این اعتبارات بایستی به صورت کامل در همین بخش هزینه شود.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان با توجه به وامهای در نظر گرفته شده برای ودیعه مسکن دانشجویان متأهل هم خاطرنشان کرد: تاکید صندوق رفاه دانشجویان اجرای برنامههای حمایتی از دانشجویان متأهل در قالب ظرفیتهای قانونی است که باید برای ارتقا خدمات رفاهی نظرات دانشجویان نیز از طریق دبیران مناطق به صندوق ارائه و در تصمیمات و سیاست گذاریها لحاظ شود.
گنجی همچنین در خصوص ساخت خوابگاههای دانشجویی گفت: اگر بودجه کامل در تبصره ۳ و تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ به صندوق رفاه دانشجویان از سوی سازمان برنامه و بودجه تخصیص یابد دانشگاهها در ساخت خوابگاه متاهلی در حد نیاز، هیچ مشکلی نخواهند داشت.
در این نشست نماینده دانشگاه تبریز و دبیر منطقه ۳ کشوری ضمن تشریح طرح تاک، عنوان کرد: اجرای طرح غذاخوریهای مکمل (تاک) سبب ایجاد رضایت بهتر در بین دانشجویان شده و به معرفی مزایای آن از قبیل تنوع منوی غذایی و کیفت بیشتر انواع غذاها و صرفه جویی این طرح برای دانشجویان اشاره کرد.
در این نشست اعضای هیأت رئیسه صندوق و دبیران مناطق ده گانه به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص ارائه بهتر خدمات رفاهی به دانشجویان پرداختند.
در پایان نشست دکتر گنجی ضمن تشکر از دانشگاههای فعال در پیاده سازی طرح تاک؛ گفت: ارائه غذای با کیفیت، سلامتی دانشجویان را در پی دارد و صندوق رفاه دانشجویان آمادگی پذیرش انتقادات و پیشنهادات سازنده دانشجویان و دانشگاهها را برای ارتقای سطح خدمات رفاهی را دارد و اطمینان دارد که نظرات دانشگاهها در این خصوص میتواند به افزایش بهتر خدمات رفاهی به دانشجویان عزیز کمک کند.
نظر شما