به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، تغییرات آب وهوایی به خشکسالی، تندباد، امواج گرما، افزایش سطح دریا و ذوب شدن یخچال های قطبی منجر می شوند. در همین راستا محققان دانشگاه MIT پیشنهاد کرده اند حباب های فضایی برای محافظت از زمین در برابر اشعه های خورشید و مقابله با تاثیرات ویرانگر تغییرات آب وهوایی ساخته شود.
این ایده مهندسی زمین شامل حباب هایی گرد است که پس از قرار گرفتن در کنار یکدیگر سطحی به اندازه کشور برزیل را پوشش می دهند. این حباب ها بین زمین و خورشید قرار می گیرند و از رسیدن اشعه های این ستاره به زمین جلوگیری می کنند.
هرچند حباب های فضایی می توانند برخورد اشعه های خورشید به زمین را کاهش دهند، اما محققان تاکید دارند چنین فعالیتی جنبه نوآوری دارد و برای کمک به تلاش های فعلی جهت مقابله با تغییرات آب و هوایی و نه جایگزین کردن آنها انجام می شود.
حباب های مذکور از لایه نازکی از مواد تولید و در فضا ساخته می شوند. به طور دقیق تر این کره ها از موادی مانند سیلیکون ساخته می شوند که به شکل مذاب یا مایعات یونی تقویت شده با گرافن به فضا منتقل می شوند.
محققان کره های مذکور را در شرایط فضا آزمایش کرده اند و معتقدند این روش راهی برای گریز از اشعه های خورشیدی است.
البته این پروژه هنوز در مرحله فرضیه است اما محققان امیدوارند پشتیبانی لازم برای انجام آزمایش هایی جهت قابلیت اجرایی پروژه را به دست آورند.
پژوهش مذکور علاوه بر مواد، گزینه هایی برای بارگیری مواد از زمین به فضا را نیز بررسی می کند.
طبق این پروژه تحقیقاتی ارسال حباب هایی یخ زده به نقطه « لاگرانژین L1» ( نقطه ای از فضای بین زمین خورشید که نیروی گرانش آنها از بین می رود) می تواند از تاثیرات تغییرات آب وهوایی کمتر کند.
نظر شما