پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۰

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

رادیو پیام پویش تابستانی راه انداخت/ از سفرتان عکس و فیلم بگیرید

رادیو پیام پویش تابستانی راه انداخت/ از سفرتان عکس و فیلم بگیرید

رادیو پیام با پویش «تابستان من» هموطنان را در سفرهای تابستانی همراهی می‌کند.

مهدی شهاب تالی مدیر رادیو پیام و آوا با اشاره به رویکرد این شبکه‌ها در ایام تابستان به خبرنگار مهر گفت: شبکه رادیویی پیام با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری، تاریخی، فرهنگی، دیدنی و تفریحی کشور با راه اندازی پویش «تابستان من» هموطنان را در سفرهای تابستانی همراهی می‌کند.

شهاب تالی افزود: با توجه به آغاز سفرهای تابستانی و کاهش محدودیت‌های سفر بعد از دوران پیک کرونا با برنامه‌ریزی صورت گرفته در نظر داریم با پویش «تابستان من» ضمن همراهی هموطنان عزیز در سفرهای تابستانی بتوانیم زمینه لازم نسبت به معرفی جاذبه‌های گردشگری و مکان‌های تاریخی، دیدنی، تفریحی و بکر کشور را به هموطنان در سراسر کشور مهیا کنیم.

مدیر رادیو پیام گفت: مخاطبان برای شرکت در این پویش می‌توانند از مناظر طبیعی، تاریخی، دیدنی کشور عکس و فیلم تهیه کرده و با معرفی کامل محل مورد نظر به همراه عکس خودشان به رادیو پیام ارسال کنند. تصاویر ارسالی در رادیونمای رادیو پیام و آوا با نام و مشخصات ارسال کننده پخش و ویدیوهای ارسالی شرکت کنندگان به همراه تصاویر ارسالی در صفحه اجتماعی رادیو پیام بارگذاری می‌شود. همچنین به تصاویر و ویدئوهایی که بالاترین بازدید را داشته باشد جایزه نقدی اهداء خواهد شد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اطلاع رسانی رادیو پیام به نشانی wwwradiopayam .ir و یا صفحه اجتماعی رادیو پیام در فضای مجازی به نشانی radiopayam.ir مراجعه کنند.

مخاطبان شبکه‌های رادیویی پیام و آوا می‌توانند علاوه بر گیرنده رادیو از طریق درگاه‌های ارتباطی و فضای مجازی رادیو پیام و آوا اطلاعات لازم را دریافت و تعامل خود را با این دو شبکه داشته باشند و از ظرفیت‌های ایجاد شده بهره لازم را کسب کنند.

کد خبر 5520821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha