به گزارش خبرنگار مهر سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران در رابطه با تعامل دولت و مجلس اظهار داشت: دولت سیزدهم بیشترین تعامل را با نمایندگان داشته است، از شخص آقای رئیس جمهور گرفته که هم در تهران و هم در سفرهای استانی جلسات متعددی با نمایندگان داشته است و همین طور بقیهی وزرا و معاونین، آماری که ما داریم غیر قابل مقایسه با گذشته است. متقابلاً نیز مجلس تعامل خوبی تاکنون داشته است، ما در دورههای قبل تا ده ماه اول گاهی اوقات حتی ۷ کارت زرد داشتهایم.
وی عنوان کرد: برای مثال در دولت دوازدهم ۷ کارت زرد داشته ایم ولی اکنون فقط یک مورد بوده است که از ۱۲ سوالی که مطرح شده فقط یک بار نمایندگان قانع نشده اند و مثلاً ما روز گذشته از وزیر بهداشت سوال داشتیم و سوال کنندگان قانع شدند و دیگر به رأی گذاشته نشد. ما همکاری لازم را داریم و توقع داریم همان رهنمودهایی که مقام معظم رهبری فرمودند مدنظر باشد، مثلاً یکی از مواردی که مطرح شده مانند اینکه لایحه را در طرح اولویت دهند که نمایندگان نیز اعلام کردند این کار را خواهند کرد، و امیدواریم که در عمل نیز این گونه شود. یا اینکه فرمودند که در اجرا دخالت نمیکنیم و نمایندگان نیز گفتند که بر اساس رهنمودهای رهبری عمل میکنیم، باید عملیاتی و اجرایی شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در رابطه با اینکه آیا این قضیه در مورد وزیر رفاه نیز از سوی نمایندگان مطرح است؟ تصریح کرد: نمایندگان پیشنهادات خود را میدهند ما هم گزینههای آنان را با آقای رئیس جمهور مطرح میکنیم ولی به هر حال این درحد مشورت است و دخالت نیست، در هر حال در نهایت رئیس جمهور باید وزیر رفاه، تعاون و کار را معرفی کند که این کار انجام خواهد شد.
حسینی در پاسخ به سوالی در رابطه با اینکه آقای خاندوزی اعلام کردند که با مجلس تعامل کردند تا لایحهی وضع مالیات بر سوداگری مسکن به تصویب علنی مجلس برسد، این مساله اکنون در چه مرحلهای است گفت: این مساله در کمیسیون مطرح میشود و جزئیات تخصصی آن را خود آقای خاندوزی اعلام میکنند ولی ما هر لایحهای که از دولت تصویب میشود در نهایت پیگیری میکنیم تا با همکاری نمایندگان تصویب شود و همانطور که اشاره کردم اصل باید بر لایحه باشد و طرحهای متعددی که مطرح میشود باید کار کارشناسی انجام شود. ما امیدواریم که ان شاالله هم لوایحی که از دولت قبل باقی مانده است و هم لوایحی که ما اکنون به مجلس ارسال میکنیم در اولویت قرار داده شوند.
وی در پاسخ به این سوال که تعدادی از نمایندگان امضایشان در خصوص استیضاح وزیر صمت را پس گرفتهاند گفت: بله، برگهای که دیروز به ما دادهاند ۳۶ نفر اسم داشت البته ما قبلاً ۲۲ نفر داشتهایم که از این ۲۲ نفر تعداد قابل توجهی امضایشان را پس گرفتهاند ولی روز دوشنبه و بعد از اینکه اعلام شد که ما بحث استیضاح را به کمیسیون صنایع فرستادهایم، حدود ۱۴ امضا صورت گرفت. طبق خبری که اکنون من دارم از ۳۶ نفری که دیروز امضا دادند روز گذشته ۲۰ نفر منصرف شدند، یعنی با توضیحاتی که به آنها داده شد ابهاماتی که داشتند برطرف شد و امیدواریم که تا اوایل هفته آینده که در کمیسیون صنایع مطرح میشود بقیه نمایندگان هم مجاب شوند که اکنون وقت استیضاح نیست.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: وزرا اکنون با تمام توان در حال کار کردن هستند و قابل مقایسه با گذشته نیستند و شرایط کشور به گونهای نیست که تلقی نوعی تقابل صورت بگیرد البته ما این را حق نمایندگان میدانیم و به هر حال با تاکیداتی که وجود داشته که سه قوه با هم همکاری کنند ما انتظار داریم که به دلایلی که میشود از آنها صرف نظر کرد استیضاح در مجلس انجام نشود.
نظر شما