به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که سیگار میکشیدند دو برابر افرادی که هرگز سیگار نمیکشیدند دچار نارسایی قلبی شدند.
محققان سوابق حاصل از مطالعه طولانی مدت حدود ۹۵۰۰ نفر را تجزیه و تحلیل کردند. این مطالعه نشان داد شرکتکنندگانی که سیگار را ترک کردهاند، تا دههها پس از ترک سیگار، با افزایش خطر ابتلاء به هر یک از انواع نارسایی قلبی روبرو هستند.
«کونیهیرو ماتسوشیتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده بلومبرگ، میگوید: «امیدواریم نتایج ما سیگاریهای فعلی را تشویق کند که زودتر سیگار را ترک کنند، زیرا مضرات سیگار میتواند تا سه دهه ادامه داشته باشد.»
نارسایی قلبی وضعیتی پیشرونده است که در آن قلب توانایی پمپاژ خون کافی برای رفع نیازهای بدن را از دست میدهد. بر اساس جدیدترین دادههای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، این بیماری یکی از شایعترین علل ناتوانی و مرگ در کشورهای توسعه یافته است. علاوه بر سیگار، عوامل خطر نارسایی قلبی شامل چاقی، فشار خون بالا، دیابت، بیماری عروق کرونر و سن بالا است.
دو نوع نارسایی قلبی وجود دارد: کسر جهشی کاهش یافته و کسر جهشی حفظ شده. در نارسایی قلبی با کاهش کسر جهشی، بطن چپ به عنوان پمپ اصلی قلب، هنگام پمپاژ خون به بیرون به اندازه کافی منقبض نمیشود. نارسایی قلبی با کاهش کسر جهشی بیشتر با بیماری عروق کرونر مرتبط است. درمان شامل چندین دارو است که پیش آگهی را بهبود می بخشد.
در نارسایی قلبی با کسر جهشی حفظ شده، بطن چپ پس از انقباض به اندازه کافی شل نمیشود. درمان نارسایی قلبی با کسر جهشی حفظ شده بسیار محدود است و پیشگیری از آن بسیار مهم است. در عین حال، عوامل خطر آن کمتر مشخص است. برخی از مطالعات قبلی استعمال دخانیات را با خطر بالاتر کسر جهشی حفظ شده مرتبط میدانند.
نظر شما