حسین سناپور درباره این کارگاه ها به خبرنگار مهر گفت: این کلاس ها در واقع ترکیبی از شیوه های داستان نویسی به همراه تمرین های داستانی است که در دو بخش برپا می شود.
وی افزود: در کارگاه اول داستان های کلاسیک و رئالیستی خوانده خواهد شد و هنرجویان می توانند با این دو شیوه آشنایی بیشتری حاصل کنند؛ چنانچه در دوره های گذشته نیز آثاری چون "زنی که مردش را گم کرد" (صادق هدایت)، "مهمان" (آلبر کامو) و... خوانده و بررسی شد.
نویسنده "ویران می آیی" تصریح کرد: همچنین در این کارگاه به خوانش حکایات کهن و تبیین وجه افتراق آنها با داستان پرداخته می شود و تفاوت های آن با سایر گونه های ادبی برای هنرجویان تفکیک می شود.
به گفته سناپور، کارگاه دوم به تدریس شیوه ها و تکنیک های داستان نویسی نویسندگان شاخصی چون بورخس، کافکا و مارکز اختصاص دارد و در کنار آن تعریف و شناختی از داستان های گوتیک نیز ارائه می شود.
وی با اشاره به باروری استعدادهای جوانان در کارگاه های داستان نویسی گفت: تصور می کنم جوانانی که به نوعی دارای قریحه و ذوق داستان نویسی هستند، می توانند در این کلاس ها تکنیک های ادبی را بیاموزند تا از این طریق به نقاط ضعف و قوت خود پی ببرند.
به گزارش مهر، کارگاه داستان نویسی شماره یک حسین سناپور شنبه های هر هفته و کارگاه دوم دوشنبه ها برگزار خواهد شد.
نظر شما