پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۵۷

نماینده مردم یزد و اشکذر مطرح کرد؛

لزوم ایجاد ساز و کار تشکیلاتی برای تسریع تعامل مجلس و قوه قضاییه

لزوم ایجاد ساز و کار تشکیلاتی برای تسریع تعامل مجلس و قوه قضاییه

یزد- نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس بر لزوم ایجاد ساز و کار جدید تشکیلاتی برای ساماندهی و تسریع روابط و تعامل بین مجلس و قوه قضاییه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح جوکار، صبح جمعه در مراسم بزرگداشت هفته قوه قضاییه و تجلیل از قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان یزد اظهار داشت: در حال حاضر در کشور، سه قوه در بالاترین سطح همکاری و تعامل قرار دارند که باید از این فرصت طلایی برای رشد و تعالی کشور و گره گشایی از امور مردم بیشترین بهره را برد.

وی با اشاره به ایجاد یک ساز و کار جدید تشکیلاتی برای ساماندهی و سرعت بخشی به تعاملات مجلس و قوه قضاییه عنوان کرد: این ساز و کار که با حضور نائب رئیس مجلس، معاون اول قوه قضاییه، برخی از مسئولان ارشد قوه قضاییه و تعدادی از اعضای کمیسیون های تخصصی تشکیل می شود، مقرر است فرایندهای ارتباطی و کاری دو سویه تسهیل و تسریع کند.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس، ایجاد زمینه های ارتباط بیشتر نمایندگان قوا در استان را خواستار شد و تاکید کرد: هرگاه ارتباطات نمایندگان قوا در استان بهتر و بیشتر بوده، از کار مردم گره بیشتری باز شده است.

وی بر حفظ حقوق بیت المال و احیای حقوق عامه توسط دستگاه قضایی تأکید کرد و بیان داشت: بیشترین خسران وارد شده به کشور ناشی از اهمال کاری، سهل انگاری و ترک فعل مدیران صورت می گیرد و انتظار است قوه قضاییه و به ویژه دستگاه قضایی در استان نسبت به اینگونه مسائل با جدیت در میدان باشد.

نماینده مردم یزد و اشکذر، حضور قضات در مساجد در طرح ۳۰ شب ۳۰ سنگر و آگاه سازی حقوقی و قضایی را قابل تقدیر دانست و گفت: تجربه ثابت کرده بسیاری از مشکلات قضایی پیش آمده برای مردم، ناشی از عدم اطلاعات حقوقی است و اگر زمینه هایی را برای ارائه اطلاعات حقوقی و قضایی و آموزش های مرتبط فراهم کرد، از تشکیل پرونده های بیشتر پیشگیری می شود.

کد خبر 5522434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha