۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۰۸

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم عنوان کرد؛

هم افزایی دانشگاه های پزشکی جهرم و لار در مسیر توریسم درمانی

هم افزایی دانشگاه های پزشکی جهرم و لار در مسیر توریسم درمانی

جهرم- رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: تعاملات دانشگاه های پزشکی جهرم و لار می تواند این شهرستان ها را در مسیر توریسم درمانی به پیش ببرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رحمانیان بعد ازظهر شنبه در جلسه مشترک هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی جهرم و دانشکده علوم پزشکی لارستان ضمن خوشامد گویی و خیر مقدم گفت: هر دو شهرستان دارای قرابت‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی هستند که با همکاری و مساعدت یکدیگر می‌توان زمینه‌های تحول را در هر دو دانشگاه و دانشکده ایجاد کرد. نکته با اهمیت دیگر که از دیرباز وجه مشترک هر دو شهرستان بوده، وجود و حضور بزرگ خاندان آیت الهی است.

وی با اشاره به اهمیت منابع و نیروهای انسانی گفت: یکی از مواردی که مورد توجه وزارتخانه بوده و هست حفظ و ماندگاری پزشکان متخصصین و فوق تخصص است. با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در شهرستان‌های لار و جهرم در حوزه بهداشت و درمان وجود دارد می‌توان شرایط را به سمتی سوق داد که بتوانیم ماندگاری نیروی‌های متخصص را رقم زنیم. قطعاً تعاملات دو سویه زمینه ساز این اتفاق خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در ادامه افزود: دانشکده علوم پزشکی لارستان پتانسیل خوبی در زمینه پژوهش دارد که با هم افزایی می‌توان موفقیت‌های بیشتر در زمینه آموزش و پژوهش بوجود آورد.

وی با اشاره به افتتاح بیمارستان ۳۱۳ تخت خوابی شید الشهدا (ع) و مرکز درمان ناباروری حکیم سلمان جهرمی در مجموعه بیمارستانی خیرین سلامت برادران خواجه پور در بهمن ماه ۱۴۰۰ گفت: افتتاح این دو پروژه تحولی بزرگ در حوزه درمانی شهرستان جهرم بود. تعاملات هر دو دانشگاه و دانشکده قطعاً می‌تواند جهرم و لارستان را در مسیر توریسم درمانی برده و بدون شک چشم اندازی روشن در این زمینه شکل خواهد گرفت.

رحمانیان بیان کرد: یکی از بازوان محکم دانشگاه علوم پزشکی جهرم حضور خیرین سلامت است که اغلب پروژه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان با نام خیرین ارزشمند مزین شده است. قدردان این عزیزان هستیم.

محسن سلمان پور رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز در ادامه جلسه گفت: مفتخریم که میهمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم هستیم. این دانشگاه دارای ظرفیت‌های خوب در حوزه بهداشت و درمان است و می‌توان گفت که بعد از شیراز دومین جایگاه را به خود اختصاص می‌دهد.

وی بیان کرد: قطعاً با همکاری هر دو دانشگاه و دانشکده می‌توان پیشرفت‌های خوبی در بهداشت و درمان و همین طور حوزه آموزش و پژوهش در منطقه بدست آورد.

به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی لار، شهرستان لار دارای ظرفیت‌های بزرگ و بکریست که می‌توان در سطح منطقه‌ای و حتی بین المللی از آن استفاده شود.

سلمان پور گفت: این دانشکده ۶۶۰ تخت بیمارستانی تحت پوشش دارد. ظرفیت‌های خوب این شهرستان در حوزه بهداشت و درمان و همین طور وجود فرودگاه بین المللی از دیرباز موجب شده که بحث توریسم درمانی مطرح شود و فعالیت‌ها به این سمت رود.

وی افزود: پیش تر هر دو دانشکده و دانشگاه در زمینه پژوهش و دانش بنیان همکاری و فعالیت‌های خوبی داشته اند که با ادامه همکاری‌ها می‌توانیم دستاوردهای خوبی در آینده داشته باشیم.

کد خبر 5523216

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha