۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد:

بازخوردهای منفی بی‌انگیزگی اعضای هیات علمی به دلیل حقوق و مالیات

بازخوردهای منفی بی‌انگیزگی اعضای هیات علمی به دلیل حقوق و مالیات

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه دانشگاه در حال پشت سرگذاشتن بحران‌هاست به مشکلاتی از قبیل بی‌انگیزگی در اعضای هیئت‌علمی به دلیل سقف حقوقی و پلکانی کردن مالیات اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور سرپرست مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار شد

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه هیات رئیسه دانشگاه گفت: مدیریت جدید دانشگاه پس از شروع به کار، نتایج تلاش‌های دوره قبلی را احصا و آن را چابک‌تر و برخی کارهای جدید را آغاز کرد.

وی خاطرنشان کرد: نمونه آن اقدامات معاونت بین‌الملل برای راه‌اندازی دانشگاه سبطین (شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا) است که دستاورد بزرگی برای دانشگاه بود.

قناعتی با اشاره به برخی از مشکلات هیئت‌علمی برای کسب مجوز سفرهای خارجی، کوتاه شدن این مسیر را خواستار شد.

وی با بیان اینکه در حوزه آموزش اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و گروه‌های مختلف برنامه محور در حال حرکت هستند افزود: برنامه‌های آموزشی به سمت علم نافع رفته است و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده این آموزش‌ها به‌صورت هدفمند به دانشجویان داده می‌شود تا بتوانند مهارت‌های پزشکی را به‌صورت عملی کسب کنند که پیش‌ازاین مغفول مانده بود ضمن اینکه در رابطه با سایر گروه‌ها نیز همین کار را می‌کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه دانشگاه در حال پشت سرگذاشتن بحران‌هاست به مشکلاتی از قبیل بی‌انگیزگی در اعضای هیئت‌علمی به دلیل سقف حقوقی و پلکانی کردن مالیات اشاره کرد و گفت: متأسفانه این مسئله روی انگیزه هیئت‌علمی تأثیرگذار است و ما بازخوردهای منفی در این زمینه دریافت می‌کنیم.

قناعتی با ابراز نگرانی از مهاجرت نیروهای آموزش‌دیده دانشگاهی گفت: خروج یک پزشک حدود 2 میلیون دلار خسارت دارد اما می‌بینیم که تعداد زیادی در سال های اخیر مهاجرت کرده اند.

در این نشست دکتر مسعود میرمعینی گزارشی از وضعیت نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه کرد و دکتر علی اکبری ساری درباره برگزاری دوره های MBA ویژه مدیران ارشد دانشگاه توضیح داد.

همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرمجید سیدقریشی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری همچون جلسات قبل بخش‌های از نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر را بررسی کرد.

کد خبر 5523911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
      4 10
      این دانشگاهها چه مشکلی از این مملکت و مردم را حل کردند
      • IR ۱۹:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
        1 10
        دقیقا این استادان دانشگاههاوفوتبالیستهاوبازیگران چه سودی برای کشوردارندکه باید بیشترین درامدهم داشته باشند
      • ایران IR ۲۰:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
        13 0
        هیچی. نمونه اش حضور افراد بی سواد و بی اطلاعی مثل شماست. عقل خوب چیزیه. پزشکان و پرستاران و کادر درمان و ... کجا تحصیل کردن؟ کره ماه؟
      • IR ۱۱:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۷
        1 0
        اون دستگاهی که تو دست شما است و باهاش پیام میدی. کرونا که جان سالم بدر بردی، خانه‌ای که توش نشستی، یخچالی که غذایت را در آن گرم میکنی، اتومبیلی که باهاش مسافرت می‌روی همه حاصل علم است. دانش گاه ...
      • IR ۱۱:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۷
        1 0
        اون دستگاهی که تو دست شما است و باهاش پیام میدی. کرونا که جان سالم بدر بردی، خانه‌ای که توش نشستی، یخچالی که غذایت را در آن گرم میکنی، اتومبیلی که باهاش مسافرت می‌روی همه حاصل علم است. دانش گاه ...
      • US ۰۰:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۸
        3 0
        همین امثال شما با این طرز تفکر مملکتو به این روز انداختن، بله حق با شماست، این مملکت استاد و دانشگاه میخواد چیکار
    • ناشناس IR ۰۸:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۷
      0 2
      آقایان اعضای هیئت علمی اون موقع که تورم پایین بود و حقوق بالایی میگرفتند مثلاً چکار میکردند ؟ همان تدریس و پروژه های کپی برداری شده دانشجویان را راهنمایی میکردند . همین . بقول معروف تخم دو زرده برای مملکت که نمیگذاشتند.
    • محمد RO ۱۰:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۷
      0 2
      جانم تو خودت بی انگیزه شدی در واقع برای بالا بردن حقوق خودت داری تلاش میکنی وگرنه اگه این مسئله شامال کارمند بود هیات حلمی هیچ توجهی با کارمند مظلوم نکرد.عدالت له شده