به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سعیدرضا عاملی عصر یکشنبه در جلسه رونمایی از نقشه مهندسی فرهنگی کشور برش البرز که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی به همت شورای عالی انقلاب فرهنگی و همکاری متولیان و فعالان فرهنگی هر استان آغاز شده است.
وی بیان کرد: نقشه مهندسی فرهنگی در استانها به مسائل فرهنگی بومی آن منطقه جهتدهی میکند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور تصریح کرد: سند مهندسی فرهنگی کشور باید اجرایی شود و این بزرگترین دغدغه ما است تا بتوانیم تمامی اجزای این سند را به درستی اجرا کنیم، این امر مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است و در واقع ایشان معمار این سند هستند.
وی خاطرنشان کرد: فضای مجازی به خاطر تولید کاربر قدرتمند شده است و اکنون حدود ۵.۵ میلیارد نفر کاربر آن هستند، ما نیز اگر بتوانیم سرمایه اجتماعی بزرگی ایجاد کنیم موفق میشویم.
عاملی با بیان اینکه جهان امروز درگیر فضای آلوده فرهنگی است و برای عبور از این دوران نیازمند مهندسی فرهنگی هستیم، گفت: باید تمام ظرفیتها موجود را به کار بگیریم تا این امر مهم را در عرصه فرهنگ کشور محقق کنیم و بتوانیم یکی از بزرگترین دغدغههای کشور را رفع کنیم.
وی اظهار کرد: دشمنان به دنبال ناامید کردن مردم هستند و در این راه از هر حربهای بهره میبرند، مقام معظم رهبری با دید والای خود این امر را در بیانیه گام دوم انقلاب هدف قرار دادهاند و در واقع باید در گام دوم انقلاب دارای روحیه امیدوار باشیم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور بیان کرد: امروز توانستیم از برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور در البرز رونمایی کنیم، این برشها در وهله نخست در فرهنگ استان و در نهایت در سطح کشور تغییر ایجاد میکنند.
وی تصریح کرد: سند مهندسی فرهنگی کشور در سال ۹۱ به تصویب رسید و در سال ۹۳ با اضافه شدن یک بخش به آن بار دیگر تصویب شد و توسط دو رئیس جمهور ابلاغ شد، این سند دارای ۱۳ راهبرد کلان و ۱۰۳ راهبرد ملی و ۳۰۴ برنامه بوده و برای تدوین آن از ظرفیتهای نخبگان و صاحبنظران کشور به بهترین شکل بهره برده شده است.
عاملی خاطرنشان کرد: راهبری سند سند مهندسی فرهنگی کشور در استانها بر عهده شورای فرهنگ عمومی گذاشته شده است تا مجبور به ایجاد ساز و کار جدیدی نشویم، به ویژه اینکه شورای فرهنگ عمومی یک ظرفیت هم افزای ملی به شمار میرود و مشابه چنین شورای شبکهای در کشور وجود ندارد.
وی با بیان اینکه افزایش هنجارشکنیها و حرمتشکنیها نشان از برنامه دشمنان برای کشور دارد و در واقع دشمن در حال مهندسی فرهنگی جامعه ایران است اما ما در نقطه مقابل مهندسی به معنای برنامهریزی از سوی ما انجام نشده است که نشان ضعف ما در این حوزه دارد.
عاملی متذکر شد: یکپارچهسازی امور فرهنگی در سطح استانی و ملی هدف اصلی برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور است.
نظر شما