۱۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲

آشنایی با وکیل دیوان عدالت اداری

آشنایی با وکیل دیوان عدالت اداری

در این مطلب قصد داریم با خصوصیات وبسایت جهت ارتباط با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری و بهترین مرجع دسترسی به او آشنا شویم.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، شاید شما هم درباره عنوان «وکیل دیوان عدالت اداری» مطالبی را شنیده باشید اما به طور دقیق ندانید که وکلای دیوان عدالت اداری چه کسانی هستند و چه وظایفی دارند. در این مطلب قصد داریم با خصوصیات وبسایت جهت ارتباط با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری و بهترین مرجع دسترسی به او آشنا شویم. وکلای دیوان عدالت افرادی هستند که در حوزه حقوق و قوانین دیوان عدالت اداری دارای آگاهی و تسلط کافی بوده و با تکیه بر تجارب خود می‌توانند اعتراضاتی که به دیوان عدالت ارجاع داده می‌شود را پیگیری نمایند. وکلای دیوان می‌توانند پرونده‌های مربوط به دعاوی مرتبط با سازمان‌ها، نهادهای دولتی، شهرداری‌ها، کمیسیون‌هایی نظیر کمیسیون ماده ۵، کمیسیون ماده ۷، کمیسیون ماده ۷۷، کمیسیون ماده ۱۰۰، دعاوی مرتبط با مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ ثبت و… را قبول کرده و مورد بررسی قرار دهند.

بنابراین در صورت بروز مشکلاتی که رسیدگی به آن‌ها در حیطه وظایف دیوان عدالت اداری است، پیشنهاد می‌شود قبل از انجام هر اقدامی با یک وکیل دیوان عدالت کارکشته و حرفه‌ای مشورت کنید. وکلای دیوان عدالت اداری جزو وکلای پایه یک دادگستری محسوب می‌شوند که برای اخذ عنوان «وکیل دیوان عدالت اداری» مسیر پر فراز و نشیبی را طی کرده‌اند؛ از این رو بهترین تصمیم کمک گرفتن از یک وکیل حرفه‌ای در این زمینه به منظور موفقیت در پرونده و احقاق حقوق تضییع شده است.

معرفی وکیل حرفه‌ای دیوان عدالت اداری

وکلای دیوان عدالت اداری جزو وکلای متخصص پایه یک دادگستری محسوب می‌شوند که به خوبی بر قوانین و مقررات و همچنین مراحل دادرسی آن‌ها تسلط و آگاهی دارند. وکلای دیوان عدالت از تجربه بسیار زیادی در حوزه حل و فصل پرونده‌هایی که به دیوان عدالت اداری ارجاع داده می‌شوند، برخوردار هستند. معمولاً زمانی که در رابطه با وکلای دیوان عدالت اداری صحبت می‌شود، پرسش‌های زیادی در ذهن افراد شکل می‌گیرد.

هنگامی که افراد با پرسش‌های حقوقی مختلف مواجه می‌شوند، به طور دقیق نمی‌دانند که چطور باید به پاسخ آن‌ها برسند. در چنین شرایطی وکلای دیوان عدالت اداری جلسات مشاوره‌ای برای عموم افراد جامعه برگزار کرده و در طی آن‌ها کلیه ابهامات ذهنی افراد در رابطه با مسائل قانونی را رفع می‌کنند.

خصوصیات بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران

بهترین وکلای دیوان عدالت اداری افرادی هستند که دارای پروانه وکالت و تجارب کافی در پرونده‌های مرتبط با دیوان هستند. ممکن است برخی از وکلا ادعا داشته باشند که از توانایی کافی در حوزه حل و فصل پرونده‌های مرتبط با دیوان عدالت اداری برخوردارند؛ اما واقعیت این است که هر وکیل پایه یک دادگستری از تجارب و تخصص کافی در این زمینه برخوردار نبوده و می‌بایست برای انتخاب بهترین وکیل دیوان کلیک کنید یا تحقیقات و پرس‌وجوهای زیادی انجام دهید.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری دارای مزیت‌های بسیار زیادی است که توصیه می‌شود تمامی افرادی که قصد استفاده از خدمات حقوقی را دارند، از آن بهره‌مند شوند. لازم به ذکر است که هزینه وکلای دیوان عدالت اداری در مقایسه با خدمات حقوقی مهم وگسترده‌ای که به مردم ارائه می‌دهند، کاملاً مقرون به صرفه بوده و هیچ نوع محدودیتی در زمینه استفاده از خدمات وکلای دیوان وجود ندارد.

آشنایی با زمینه فعالیت وکیل متخصص دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری یکی از انواع وکلای حقوقی به‌شمار می‌رود که در جامعه امروزی کارایی بسیار زیادی دارد. برای درک بهتر این کارایی و نحوه کارکرد وکلای دیوان لازم است با دیوان عدالت اداری و نحوه فعالیت آن آشنا شویم.

به طور کل قانون‌گذاران موظف هستند که هرگونه تخلف را پیش‌بینی کرده و متناسب با آن مجازاتی را در نظر بگیرند. به بیان دیگر، قانون‌گذاران موظف هستند که هر نوع بی‌عدالتی را در جامعه پیش‌بینی کنند. یکی از متداول‌ترین بی‌عدالتی‌های مذکور، مربوط به ضابطین قانون می‌باشد. به عبارت ساده‌تر، مجریان قانون در طول تاریخ به سبب ابزارهای قانونی که در اختیار دارند همواره اقدام به پایمال کردن قانون و بی‌عدالتی می‌کنند. آن‌ها به سادگی می‌توانند از ابزارهای قانونی که در اختیار دارند سوء‌استفاده کنند و هر نوع رفتاری در جامعه از خود نشان دهند.

بنابراین گرچه قانون، اساس و پایه تمدن را ایجاد کرده است اما تنها با وجود قانون نمی‌توان ادعا داشت که آزادی و دموکراسی در جمعه وجود دارد. در واقع زمانی می‌توان ادعای دموکراسی و برابری را داشت که عملاً قانون و مفاد آن برای تمامی افراد جامعه، از پایین‌ترین تا بالاترین مرتبه مردم، به صورت یکسان اعمال و اجرا شود. بر مبنای این استدلال، قانون‌گذاران در جامعه موظف هستند که در جامعه آزاد امروزی برای تمامی افراد جامعه قوانین و مقرراتی را تعریف نمایند. قوانین مذکور بر اساس ویژگی‌های هر کدام از نهادها و مجریان می‌تواند متغیر و متفاوت باشد.

لازم به ذکر است که تنها تعریف قانون برای ایجاد برابری و عدالت در جامعه کافی نیست؛ بلکه نظارت بر ضابطین و مجریان قانون نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. از این رو قانون‌گذاران می‌بایست راه‌های سوء‌استفاده از این اهرم‌ها را پیش‌بینی کرده و مسدود نمایند.

دیوان عدالت اداری مهم‌ترین و اصلی‌ترین مرجع رسیدگی به انواع تخلفات قانونی و اداری در جامعه محسوب می‌شود. در واقع مرجع مذکور محل اصلی رسیدگی به انواع بی‌عدالتی‌های اشخاص حقیقی و حقوقی به‌شمار می‌رود؛ بنابراین وکیل دیوان عدالت اداری باید بتواند مطابق اهرم‌های داده شده به مجریان قانون و بر اساس راهکارهای قانون‌گذاران در دعاوی حضور داشته باشد. به عبارت ساده‌تر، یک وکیل دیوان عدالت اداری باید از این توانایی برخوردار باشد که بتواند بر اساس خود مفهوم قانون و برابری آن در دعاوی ارجاع شده به دیوان عدالت اداری شرکت نماید.

آشنایی با ویژگی‌های وکیل دیوان عدالت اداری

صلاحیت بررسی اصالت اسناد و انجام تحقیقات لازم درباره آن‌ها

وکیل دیوان عدالت اداری در مقام دفاع از حقوق موکلین خود می‌تواند از طریق راه‌های مختلف در رابطه با اصالت اسناد تحقیق و بررسی به عمل آورد.

قدرت تشخیص تأثیر اسناد رسمی و عادی در مسیر دادرسی

به طور کل اسناد به دو دسته رسمی و غیر رسمی تقسیم می‌شوند. منظور از سند رسمی، مدرکی است که در مراجع دولتی و مورد تأیید دولت همانند دفاتر اسناد رسمی، اداره ثبت، دفاتر اسناد ازدواج و طلاق و… تنظیم می‌شوند. اما اسناد عادی توسط اشخاص عادی و در معاملاتی که بین طرفین انجام می‌شود، تنظیم می‌شوند. وکلای دیوان عدالت اداری از توانایی تشخیص سند عادی از رسمی برخوردار بوده و می‌دانند که کدام سند در دادگاه تأثیرگذار است.

توانایی تشخیص لازم‌الاجرا بودن اسناد رسمی

منظور از لازم‌الاجرا بودن سند رسمی، قابل اجرا بودن مفاد سند بدون نیاز به مراجعه دادگاه و اخذ حکم می‌باشد. لازم به ذکر است که لازم‌الاجرا بودن سند یکی از امتیازات آن محسوب می‌شود. وکیل دیوان عدالت اداری با تکیه بر علم و تجربه خود می‌داند که کدام سند لازم‌الاجرا بوده و کدام قابل اجرا نیست؛ بنابراین می‌تواند بدون نیاز به دادگاه از آن سند برای تحقق بخشی از خواسته‌های قانونی موکل استفاده نماید.

ارائه مشاوره حقوقی

وکلای دیوان عدالت اداری از توانایی ارائه مشاوره‌های موثر نیز برخوردارند؛ به این معنا که در صورت بروز هرگونه ابهام یا سوال حقوقی در رابطه با دیوان عدالت اداری می‌توان به آن‌ها مراجعه نمود.

وکلای دیوان؛ معتبرترین مرجع تخصصی حقوقی ایران

در مجموع می‌توان گفت مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری از ملزومات اصلی قبل از گرفتن وکیل است. چنانچه درگیر مسئله حقوقی هستید که تنها راه حل آن مراجعه به دیوان عدالت اداری است، توصیه می‌کنیم از یک وکیل دیوان عدالت اداری مجرب کمک بگیرید. گروه وکلای دیوان در این زمینه می‌تواند به شما عزیزان یاری رساند. تنها کافیست به وب‌سایت موسسه حقوقی وکلای دیوان مراجعه کرده و با کارشناسان مجموعه ارتباط برقرار کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5526805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha