۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۶

رئیس کل دادگستری استان فارس اعلام کرد؛

نجات ۵۰۴ نفر از چوبه دار با تلاش شوراهای حل اختلاف استان فارس

نجات ۵۰۴ نفر از چوبه دار با تلاش شوراهای حل اختلاف استان فارس

شیراز - رئیس کل دادگستری فارس گفت: از ابتدای تشکیل شوراهای حل اختلاف در فارس ۵۰۴ نفر از پای چوبه دار نجات یافتند که ۸۴ نفر در سال گذشته و از ابتدای امسال نیز ۲۲ نفر رهایی یافتند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدکاظم موسوی صبح پنجشنبه در همایش صلح یاران شوراهای حل اختلاف دادگستری فارس با بیان اینکه روحانیت در استان تأثیرگذار و مردمی هستند، گفت: همراهی و همدلی مسئولان در سطوح مختلف در استان امروز بیش از گذشته است.

او با بیان اینکه در اردیبهشت ماه امسال ۴۹ درصد پرونده‌ها مصالحه شد، افزود: شوراهای حل اختلاف باید تقویت شوند، چون بار زیادی از دوش دادگستری و دادگاه برداشته می‌شود و همایش صلح‌یاران ابتکاری برای توسعه فعالیت شوراهای حل اختلاف است که اعضای این شوراها نیز خوب و تأثیرگذار هستند.

رئیس کل دادگستری فارس با بیان اینکه از ابتدای تشکیل شوراها ۵۰۴ نفر از پای چوبه دار نجات یافتند، افزود: ۸۴ نفر در سال گذشته و از ابتدای امسال نیز ۲۲ نفر از پای چوبه دار نجات یافتند.

حجت الاسلام موسوی با اشاره به فعالیت شوراها در زمینه سازش در پرونده‌های طلاق عنوان کرد: در شهرستان‌های کازرون، مرودشت و فسا در برخی از اوقات ۸۰ درصد از پرونده‌ها به صورت ماهیانه تبدیل به مصالحه می‌شود و در صدد تقویت این امور هستیم تا پایه‌های خانواده مستحکم شود.

او با بیان اینکه احکام قضات خوب است، ولی ریشه نزاع قطع نمی‌شود، گفت: ماده ۴۷۷ که سبب طولانی شدن روند پرونده‌ها می‌شود باید اصلاح شود به صورت مثال پرونده‌هایی با ۲۰ سال همچنان بی‌سرانجام مانده است اگر این امر اصلاح شود ریشه نزاع قطع می‌شود.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه اولویت‌های رئیس قوه نیز تقویت صلح و سازش است، گفت: در کار شوراها صبور باشید و به سازش اصرار کنید؛ امروز ۱۲ نهاد در حوزه خانواده فعالیت می‌کند و ماهی ۱۵۰۰ پرونده تشکیل می‌شود که نشان از پراکنده‌کاری است و اگر کارها با وحدت بیشتری انجام شود پرونده‌های حوزه خانواده کمتر می‌شود.

او با بیان اینکه مراکز صلح‌یاران در کلانتری‌ها نیز راه‌اندازی می‌شود، افزود: اکنون شکایت‌ها و پیگیری آن همه آنلاین و الکترونیک است که دادسراها خلوت شده، ولی باید کمک کرد تا پرونده‌های ساده وارد دادگاه نشود، وقت دادگاه‌ها نباید صرف پرونده‌های مربوط به تهمت و توهین شود بلکه باید کاری کرد که اصلاً توهین و تهمتی نباشد تا پرونده تشکیل شود.

کد خبر 5527295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha