به گزارش خبرنگار مهر، امیر ولی عضدزاده، صبح امروز در اولین نشست شورای مشارکت های مردمی بهزیستی اردکان با اشاره به نحوه شکل گیری و مستندات قانونی تشکیل شورای مشارکت های مردمی با بهزیستی و ارائه گزارشی از میزان جلب کمک های نقدی، غیرنقدی و خدماتی اداره و موسسات تحت نظارت و همچنین شرح مصادیق هزینه کرد مشارکت های جذب شده، میزان این مشارکت را ۹۶ میلیارد ریال اعلام کرد.
دبیر شورای مشارکت های بهزیستی اردکان ضمن تقدیر از خیران و صنایعی که با کمک های نقدی، غیر نقدی یا بهکارگیری معلولان و مددجویان با سازمان بهزیستی همراهی و همکاری کرده اند از مسئولان شهرستان خواست تا با واگذاری مجوزهای صنعتی یا معدنی به نام شورای مشارکت های مردمی با بهزیستی شهرستان زمینه لازم برای استقلال اقتصادی جامعه هدف و مراکز وابسته همچنین ارائه هرچه بهتر خدمات به جامعه هدف بهزیستی را فراهم آورند.
معاون سیاسی فرمانداری شهرستان اردکان نیز در این نشست با اشاره به لزوم ایجاد درآمد پایدار برای مددجویان، بر اشتغال مددجویان به جای ارائه کمک های موردی تاکید کرد.
رقیه کرمانیان با اشاره به سهامدار کردن مددجویان بهزیستی اردکان در شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان خواستار حمایت همه جانبه صنایع و خیرین از بهزیستی شد.
حجت الاسلام اسماعیل شاکر، امام جمعه شهر اردکان نیز با برشمردن آیات و روایاتی در خصوص اهمیت دستگیری از نیازمندان، ضمن قدردانی از خیرین و صنایعی که با حمایت های مالی و غیر مالی خود در ارائه خدمات اداره بهزیستی شهرستان تاثیرگذار بوده اند، تاکید کرد: مددجویان و توانخواهان بهزیستی باید در اولویت ارائه خدمات حمایتی قرار گیرند.
وی خواستار همکاری هرچه بیشتر خیران و صاحبان صنایع با بهزیستی برای رسیدگی به معلولان و توانخواهان این شهرستان شد.
گفتنی است؛ بهزیستی اردکان ۲۱۲ خانوار نیازمند شهرستان را تحت پوشش و حمایت خود دارد و خدمات را از طریق ۱۴ مرکز توانبخشی روزانه و شبانه روزی، معاینه در منزل، پنج موسسه فعال در حوزه پیشگیری و همین تعداد موسسه خیریه همکار و سه مرکز مثبت زندگی به متقاضیان ارایه می کند و مرکز این شهرستان ۱۳۵ هزار نفری در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.
نظر شما