به گزارش خبرگزاری مهر روح الله شریفی کارگاه خاطره نگاری را یک ضرورت مهم در تولید آثار باکیفیت ادبیات پایداری عنوان کرد و گفت: ثبت خاطرات رزمندگان و نگارش اتفاقات تلخ و شیرین دوران دفاع مقدس با رعایت اصول و قواعدش و به زبان ساده و دلنشین میتواند کتابی خواندنی و دوست داشتنی تولید نماید.
مدیر واحد ادبیات پایداری حوزه هنری استان قزوین ادامه داد: استان قزوین با توجه به نقش و حضور رزمندگان قزوینی در دوران قبل و حین دفاع مقدس پتانسیل بالایی در حوزه خاطره نگاری دارد و باید این گنجینهی ارزشمند در تاریخ این کشور ثبت شود تا روایتی منصفانه و واقعی از آن روزها برای آیندگان باقی بماند.
روح اله شریفی به مزایای کارگاه خاطره نگاری اشاره کرد و افزود: از جمله مزیتهای این کارگاه پرداخت حقالتالیف به آثار تأیید شده است. آثار برگزیده شرکت کنندهها در این کارگاه آموزشی پس از تأیید استاد منتشر خواهد شد.
وی به شرایط حضور متقاضیان در این کارگاه پرداخت و اعلام کرد: متقاضیان شرکت در کارگاه خاطره نگاری میتوانند با یکی از موارد اعلامی؛ داشتن تجربه داستاننویسی، تجربه خاطرهنگاری و مصاحبه، سابقه انتشار کتاب و داشتن طرح کتاب جواز ثبت نام در این کارگاه را داشته باشند.
شریفی ثبتنام در سایت و شرکت در مصاحبه تخصصی را فرآیند حضور در کارگاه خاطره نگاری نام برد و ادامه داد: متقاضیان میتوانند تا تاریخ ۳۱ تیرماه ۱۴۰۱ با مراجعه به سایت حوزه هنری استان قزوین به نشانی artqazvin.ir و تکمیل فرم مربوطه در این کارگاه ثبت نام نمایند. در ادامه، ثبت نام کنندگان در مصاحبه تخصصی حاضر خواهند شد و مجوز ورود به این کارگاه را خواهند گرفت.
گفتنی است مدرس کارگاه خاطره نگاری سرکار خانم گلستان جعفریان پژوهشگر، روزنامهنگار و نویسنده ۲۰ اثر دفاع مقدس است. از آثار تحسینشده و پرفروش او میتوان به کتابهای روزهای بی آینه، همهی سیزده سالگیام، پاییز آمد؛ اشاره کرد.
نظر شما