۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۰

رئیس دانشگاه گیلان تأکید کرد؛

لزوم بهره گیری از ظرفیت دانشگاه های شمال برای حل مشکلات مشترک

لزوم بهره گیری از ظرفیت دانشگاه های شمال برای حل مشکلات مشترک

رشت- رئیس دانشگاه گیلان گفت: باید از ظرفیت دانشگاه های شمال برای حل مشکلات مشترک بین این استان ها استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرید نجفی پیش از ظهر دوشنبه در نشست رؤسای دانشگاه‌های شمال کشور در سالن دانشگاه گیلان با بیان اینکه این جلسه و جلسات آتی با هدف رفع مشکلات استان‌های شمالی برگزار می‌شود، گفت: هدف عمده ما این است که از ظرفیت ۹ دانشگاه سه استان شمالی برای حل مشکلات مشترک مانند پسماند و محیط زیست استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های این دانشگاه یکی بودن آن است، افزود: دانشگاه گیلان در منطقه جلگه گیلان واقع شده که پتانسیل خیلی بالایی در حوزه کشاورزی دارد و در صدد پیاده سازی کشاورزی دانش بنیان در این دانشگاه هستیم.

وی افزود: اواخر سال گذشته تفاهم نامه‌ای منعقد شد تا منطقه دانشگاه گیلان را منطقه کشاورزی دانش بنیان کنیم و این نوع کشاورزی را در استان توسعه دهیم.

لزوم تبدیل دانشگاه گیلان به دانشگاه اسلامی نسل چهارم

نجفی با تاکید بر ضرورت توسعه کشت برنج و بخش دانش بنیان حوزه کشاورزی گفت: اطراف دانشگاه گیلان مراکز تحقیقاتی واقع شدند که ظرفیت بالایی دارند و می‌توان از آن جهت رفع مشکلات بهره گرفت.

رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به تعیین تکلیف دانشجویان غیربومی دانشگاه‌های شمال کشور، افزود: پیشنهاد بنده تبادل دانشجویان بومی دانشگاه‌های شمال کشور جهت مدیریت هزینه‌ها است.

نجفی با بیان اینکه پیشنهاد می‌کنم مرکز رشد را با دانشگاه‌های شمال مشترک کنیم، تصریح کرد: شرکت‌های مرکز رشد نیز می‌توانند در استان‌ها شعبه ایجاد کنند تا حوزه فعالیت خود را در کل منطقه شمال توسعه دهند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه گیلان باید به دانشگاه اسلامی نسل چهارم تبدیل شود، بیان کرد: دانشگاه اسلامی بر اساس اصول معنویت و اخلاق است و نسل چهارم نیز جامعه محور و با هدف حل مشکلات کشور فعالیت می‌کند.

آموزش عالی موتور محرک احیای هویت تمدنی و پیشرفت جمهوری اسلامی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه‌ها موتور پیشرفت و پیشران کشور هستند و نقش مؤثری در رشد جامعه اسلامی دارند، گفت: جامعه اسلامی مبانی اسلامی را مبنای خود قرار می‌دهد و مطالبه دارد که آموزش عالی را متناسب با مفاهیم اسلامی داشته باشیم تا این مفاهیم در جامعه ترویج یابد.

حجت الاسلام علی محمد عباسی با اشاره به اینکه احیای هویت تمدنی و پیشرفت جمهوری اسلامی مستلزم رشد همه جانبه ای است که آموزش عالی نقش موتور محرکه را در آن بر عهده دارد، تصریح کرد: دانشگاه می‌تواند ساختارهای منطقه‌ای را رهبری کند.

وی افزود: با شبکه سازی های مختلف از اساتید، دانشجویان و مدیران می‌توان شاخص‌های اسلامی را به جامعه نزدیک کرد و با تقویت همگرایی در حوزه‌های مختلف می‌توان بالندگی ویژه ای برای دانشگاه‌های منطقه ایجاد کرد.

کد خبر 5530298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha