پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۲

آیت‌الله سعیدی:

ابلاغ پیام غدیر رسالتی همگانی است

ابلاغ پیام غدیر رسالتی همگانی است

قم-تولیت حرم حضرت معصومه(س) گفت:اقدامات عملی برای معرفی و گسترش غدیر در ادامه فعالیت و ابلاغ نبی خداست و تمام عموم مردم مخاطب آیات غدیر هستند و همه مکلف هستند که پیام غدیر را ابلاغ نمایند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید محمد سعیدی طی سخنانی در همایش ملی غدیریان که در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر برگزار شد گفت: زمانیکه انسان مأمور به انجام کاری می‌شود اگر این کار را برای رضای خداوند انجام بدهد قطعاً گستره و نفوذ کار با برکت الهی همراه خواهد شد و در پهنای عالم انتشار خواهد یافت.

تولیت حرم بانوی کرامت اضافه کرد: یکی از مصادیق اذان الهی بازگویی و معرفی غدیر است چرا که خداوند در منطقه راهبردی غدیر خم به نبی خدا به صورت واضح و روشن اعلام نمودند که این اذان ولایی را به تمام مردم ابلاغ نماید.

امام جمعه قم خاطر نشان کرد: ابلاغ و معرفی غدیر یکی از جاهای بسیار حساس دین اسلام است چرا که سه محور مهم اکمال دین، اتمام نعمت و رضایت خداوند در این ابلاغیه نهفته است.

وی تاکید کرد: ابلاغ غدیر با رسالت نبی خدا ارتباط مستقیم دارد و هر دوی اینها با ربوبیت خداوند متصل و مرتبط هستند.

آیت الله سعیدی خاطر نشان کرد: اقدامات عملی برای معرفی و گسترش غدیر در ادامه فعالیت و ابلاغ نبی خداست و تمام عموم مردم مخاطب آیات غدیر هستند و همه مکلف هستند که پیام غدیر را ابلاغ نمایند.

کد خبر 5531127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha