۱۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۴

مهر گزارش می‌دهد؛

آرامش از شرکت هفت‌تپه گرفته نشود/ صدای کارگران شنیده شود

آرامش از شرکت هفت‌تپه گرفته نشود/ صدای کارگران شنیده شود

شوش- کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه با در دست داشتن پلاکاردهایی از دولت و وزارت اقتصاد خواستار واگذاری قطعی مالکیت هفت تپه به شرکت طرح توسعه نیشکر خوزستان شدند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - سجاد عبیدی پور: با خلع ید مالک شرکت نیشکر هفت‌تپه و سپرده شدن این واحد تولیدی به شرکت توسعه نیشکر خوزستان آرامش خوبی در این شرکت به وجود آمده بود اما این روزها خبرهای خوبی به گوش نمی‌رسد و شاهد تجمع‌های مسالمت‌آمیز کارگران در این مجموعه بزرگ تولیدی هستیم.

در روزهای گذشته کارگران بخش‌های مختلف این شرکت با در دست داشتن پلاکاردهایی از دولت و وزارت اقتصاد خواستار واگذاری قطعی مالکیت هفت تپه به شرکت طرح توسعه نیشکر خوزستان شدند.

اما صبح روز سه‌شنبه کارگران کارخانه رب‌گوجه کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه در ورودی این شرکت تجمع کردند و نسبت به واگذاری مالکیت کارخانه رب گوجه به مالک قبلی این شرکت ناراضی بوده و خواستار ورود دولت و قوه قضائیه شدند.

این کارگران خواستار تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه از سوی وزارت اقتصاد شدند، یکی از این کارگران بیان می‌کند: همه شاهد بودند که بخش خصوصی ناکارآمد چه بلایی بر سر این شرکت و کارگران آورد اما این روزها شاهد آرامش خوبی در شرکت نیشکر هفت‌تپه هستیم.

این کارگر ادامه می‌دهد: هیچکس دوست ندارد که آرامش این روزهای شرکت که با تلاش زیادی به این وضعیت رسیده از بین برود؛ ما (کارگران) از دولت و دستگاه قضائی انتظار داریم تا هرچه سریع‌تر مالکیت قطعی این شرکت را مشخص کند و شرکت را به شرکت توسعه نیشکر خوزستان که آرامش را به این مجموعه بازگردانده است، انتقال بدهد.

کارگران از واگذاری واحدهای کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه به مالک قبلی ناراضی بوده و خواستار ورود دولت و قوه قضائیه به این موضوع شدند، این کارگران می‌گویند که چرا کارخانه‌هایی را که با پول و زمین‌های هفت‌تپه احداث و راه‌اندازی شده‌اند باید از این مجموعه جدا و به مالک قبلی واگذار کنند.

در بازدید سال گذشته اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس از کشت و صنعت هفت‌تپه «ولی اسماعیلی» رئیس این کمیسیون، آرامش نیشکر هفت‌تپه و رضایت کارگران را حاصل واگذاری هوشمندانه به هفت طرح دانست و بر حمایت این کمیسیون از مدیریت شرکت توسعه نیشکر تاکید کرد.

«عبدعلی ناصری» مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان چندی پیش در نشست ستاد تنظیم بازار خوزستان عنوان کرده بود که برای تأمین منابع مالی و رفع دائمی مشکلات شرکت هفت تپه نیاز است مالکیت آن به طور کامل به شرکت توسعه نیشکر خوزستان منتقل شود.

وی در ادامه این واگذاری را مستلزم مصوبه سران سه قوه می‌داند و می‌گوید که این کار باید هرچه زودتر انجام شود تا دوباره شاهد اعتراضات کارگری این شرکت نباشیم.

تذکر به وزیر اقتصاد

«محمد کعب عمیر» نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس در جلسه علنی روز چهارشنبه، هشتم تیرماه سال جاری مجلس در تذکر شفاهی خود خطاب به «سید احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصاد و دارایی اعلام کرد که در جلسه مورخ ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ که با حضور معاون اول رئیس جمهور در خصوص موضوع هفت تپه برگزار شده است، مقرر شده که مدیریت شرکت هفت‌تپه به شرکت توسعه نیشکر خوزستان واگذار شود و این موضوع ظرف سه ماه تعیین تکلیف شود.

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس در ادامه سخنانش تاکید می‌کند که دلیل این همه اهمال و کوتاهی سازمان خصوصی‌سازی در هیئت واگذاری چیست؟ قوه قضائیه باید به موضوع ورود کرده و با خاطیان برخورد کند.

برگزار نشدن جلسه نهایی واگذاری

کعب عمیر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ارتباط با تعیین تکلیف شرکت نیشکر هفت‌تپه و واگذاری آن به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان از وزیر اقتصاد طرح سوال شد که این وزیر با حضور در کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد که این موضوع در حال ارزیابی است.

وی گفت: ارزیابی وزارت اقتصاد از وضعیت دوم مدیریتی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در تاریخ ۲۸ خرداد ماه سال جاری تمام شد و پس از آن مقرر شده که جلسه‌ای تشکیل شود تا نسبت به وضعیت مالکیت شرکت نیشکر هفته‌تپه تصمیم‌گیری خواهد شد.

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس افزود: این جلسه قرار است با حضور وزیر اقتصاد، سازمان خصوصی‌سازی، مدیرعامل بانک ملی و صادرات به عنوان صاحبان سهام شرکت توسعه نیشکر خوزستان، هیئت واگذاری و بنده تشکیل شود تا در همین جلسه با گزارشات واصله و ارزیابی‌های صورت گرفته مالکیت شرکت نیشکر هفت‌تپه به صورت قطعی به طرح توسعه نیشکر و صنایع جانبی استان خوزستان داده شود.

کعب عمیر ادامه داد: این جلسه تاکنون تشکیل نشده و پیگیری‌های زیادی برای تشکیل این جلسه از سوی معاون امور حقوقی و مجلس وزارت اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی سازی انجام شده اما تاکنون نتیجه‌ای نداشته است.‌

استیضاح وزیر اقتصاد

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس بیان کرد: اگر این بی‌توجهی از سوی وزیر اقتصاد ادامه داشته باشد، مجبور می‌شویم که استیضاح وزیر را در دستور کار قرار بدهیم اما امیدواریم هرچه سریع‌تر به این موضوع نیز رسیدگی شود.

وی تصریح کرد: هم بنده و هم معاون امور حقوقی مجلس نیز مکاتباتی را با وزیر اقتصاد و سازمان خصوصی سازی داشتیم ولی تاکنون نتیجه‌ای نداشته است.

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس بیان کرد: مدیریت شرکت نیشکر هفت‌تپه در حال حاضر به صورت پیمان مدیریت به طرح توسعه نیشکر داده شده که از وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی انتظار می‌رود هرچه سریع‌تر با تشکیل جلسه‌ای مدیریت این شرکت را به صورت مالکیت قطعی به این شرکت انتقال دهد.

قول وزیر اقتصاد نسبت به موضوع هفت‌تپه

نماینده شوش و کرخه در مجلس گفت: در تماس تلفنی با وزیر اقتصاد که داشتم، او نسبت به تعیین تکلیف وضعیت هرچه سریع‌تر مدیریت شرکت نیشکر هفت‌تپه، قول رسیدگی به این موضوع را داد.

وی بیان کرد: انتظار داریم تا قبل از اینکه صدای کارگران از بی توجهی بلندتر شود، متولیان امر نسبت به این موضوع رسیدگی کنند.

به گزارش مهر، شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه شهرستان شوش در تاریخ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ با حکم دادگاه شعبه ۲۱ حقوقی خلع ید بخش خصوصی صورت گرفت و مالکیت آن به دولت واگذار شد.

همچنین در مهرماه ۱۴۰۰ جلسه‌ای به ریاست معاون اول رئیس جمهور نسبت به تعیین تکلیف شرکت کشت و صنعت هفت تپه اقدام شد و مدیریت این مجموعه عظیم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار و قرار شد که پس از سه ماه مالکیت قطعی این شرکت تعیین تکلیف شود که تاکنون نقل و انتقال سهام به طور قانونی و رسمی صورت نگرفته است.

کد خبر 5531797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha