۱۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹

مدیر عامل آبفا سیستان و بلوچستان:

۲۱ جبهه کاری در طرح جهاد آبرسانی سیستان و بلوچستان فعال است

۲۱ جبهه کاری در طرح جهاد آبرسانی سیستان و بلوچستان فعال است

زاهدان - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: در راستای اجرای طرح جامع و بزرگ جهاد آبرسانی، در حال حاضر ۹ کارگاه و ۲۱ جبهه کاری در نقاط مختلف استان فعال است.

علیرضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: طرح جهاد آبرسانی به عنوان بزرگترین پروژه آبرسانی به روستاهای استان توسط وزارت نیرو برای تأمین آب پایدار ۲ هزار و ۸۸۳ روستا در دست اجراست که عملیات اجرایی آن در نقاط مختلف روستایی آغاز شده است.

وی با بیان اینکه در همین راستا اطلاعات جامع روستاهای دچار محدودیت آبی تهیه شده است، افزود: با اجرای این طرح بزرگ، بخش اعظمی از روستاهای دچار تنش و فاقد شبکه آب، به منابع آبی پایدار (سطحی و زیرزمینی) متصل می‌شوند.

به گفته این مقام مسئول، در قالب طرح جهاد آبرسانی در شمال استان، اصلاح و بازنگری پروژه‌هایی که از قبل اجرا شده، اما ناقص بوده و خیلی از نیازهای آبی در آن لحاظ نشده بود، مورد توجه قرار گرفت که بازنگری طرح جامع آبرسانی به روستاهای سیستان از جمله این پروژه‌هاست.

وی تصریح کرد: به دلیل اینکه قطر لوله‌ها در این طرح پایین و از عمر مفید آن‌ها گذشته بود، همچنین کارایی‌اش را از دست داده و در برخی روستاها تنش را به همراه داشته است، عملیات اصلاح و توسعه شبکه توزیع آب ۳۶ روستا شروع و برای ۵۰ روستا تهیه نقشه انجام شده همچنین تکمیل خط انتقال آب تصفیه‌خانه زهک به چاه‌نیمه شماره ۳ جهت انتقال آب شرب به قرارگاه اعلام شده است.

قاسمی گفت: در بخش مرکزی استان نیز با توجه به اینکه اکثر روستاهای زاهدان شبکه آب شرب ندارند و در گذشته هم دیده نشده‌اند، طرح ۴۷ روستایی در دستور کار قرار گرفت که در راستای اجرای آن عملیات اجرایی خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع آغاز و ایستگاه پمپاژ تعیین مسیر شده است.

وی ادامه داد: در حوزه تفتان و خاش نیز عملیات اجرایی خط انتقال جهت آبرسانی به ۱۱۰ روستا آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در حوزه سراوان هم ۴ روستا آبرسانی و خط انتقال یک روستای ۱۲ هزار نفری تکمیل شده است که به زودی شبکه‌گذاری آن نیز شروع می‌شود.

وی افزود: در جنوب استان نیز عملیات اجرایی پروژه آبرسانی ۲۱۳ روستایی شروع شده که با اتصال به سد پیشین آب پایدار این روستاها تأمین می‌شود، عملیات اجرایی این پروژه نیز در ۷ جبهه کاری در دست اجراست.

به گفته قاسمی، اکثر این روستاها به صورت سیار آبرسانی می‌شوند که با اتمام طرح جهاد آبرسانی از چرخه آبرسانی سیار حذف خواهند شد، در این منطقه ۷۰ کیلومتر لوله‌گذاری و عملیات خط انتقال انجام شده است.

وی گفت: در مجموع با اجرای طرح جهاد آبرسانی در استان که عملیات اجرایی آن در عمل بعد از ماه مبارک رمضان آغاز شده، ۱۷۲ کیلومتر لوله‌گذاری انجام و ۳۷۰ کیلومتر تأمین مصالح شده است و در حال حاضر هیچ کارگاهی در این طرح تعطیل نیست.

وی پیشرفت فیزیکی طرح جهاد آبرسانی را ۱۰ درصد اعلام و اذعان کرد: در راستای اجرای این طرح جامع و بزرگ آبرسانی ۹ کارگاه و ۲۱ جبهه کاری در نقاط مختلف استان فعال است.

کد خبر 5532447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha