خبرگزاری مهر، گروه استانها: نداشتن آمار مرجع بار دیگر در خراسان جنوبی چالش برانگیز شد. این بار توپ دوگانگی آمار به زمین نرخ باروری در خراسان جنوبی، نرخ باروری شهرستانهای استان و زمین امتیاز دهی به بانوان متأهل شرکت کننده در آزمون استخدامی افتاد.
خبرگزاری مهر در خبری با تیتر «یک بام و دو هوای امتیاز استخدامی آموزش و پرورش» پیگیر این موضوع شد و حال در کش و قوس این امتیاز دهیها دوگانگی آمار ارائه شده سبب مشکل شده است.
در حالی که طبق گزارشها و اخبار زمان مشخص برای مصاحبه آزمون استخدامی تا ۱۳ تیر اعلام شده است، تعدادی از شرکت کنندگان متأهل زن همچنان در صف تعیین تکلیف امتیاز تأهل و انتظار برای دعوت به مصاحبه آموزش و پرورش به سر میبرند.
یک شرکت کننده متأهل دارای سهمیه در این باره به خبرنگار مهر میگوید: برای دبیری در شهرستان قاین در این آزمون شرکت کردم و اعلام شد به شرکت کنندگان متأهل زن بر اساس نرخ باروری دو امتیاز تأهل تعلق میگیرد اما در کارنامه هنوز تغییری اعمال نشده و نمیدانیم نرخ باروری شهرستان محل تولدمان چند است تا پیگیر موضوع باشیم.
نرخ باروری چالش برانگیز در آزمون استخدامی
اما خبرنگار ما در پیگیری انجام شده از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی جویای این موضوع شد.
اسماعیل تقی زاده، سرپرست معاونت توسعه و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به خبرنگار مهر اعلام میکند: نرخ باروری در مرکز استان ۲.۳۳ میباشد و بنابراین امتیاز تأهل به بانوان شرکت کننده در آزمون که محل تولدشان در بیرجند است، تعلق میگیرد.
اما در ادامه پیگیریها آن طور که سکینه طیبی، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی به خبرنگار مهر خبر میدهد: نرخ باروری مرکز استان طبق آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار و سازمان مدیریت کمتر از ۲.۵ است.
وی میگوید: امتیاز تأهل باید به بانوان متأهل متولد مرکز استان تعلق گیرد اما در اطلاعیه سازمان سنجش این نرخ ۲.۷ است و طبق نامهای این موضوع به وزارت خانه گزارش و پیگیر یکپارچگی آمار و تعیین تکلیف هستیم.
مکاتبه با وزیر
به گفته معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، در نهایت جواب این مکاتبه باید طی امروز و فردا مشخص شود.
فرشته اسد زاده، معاون امور بانوان استانداری هم از پیگیری این موضوع و مکاتبه با وزارت کشور خبر میدهد و میافزاید: تا پایان این ماه مهلت داریم و امیدواریم اصلاح انجام شود.
گفتنی است؛ چندی پیش بر اساس آمار ارائه شده توسط مرکز آمار ایران برای ارائه تسهیلات فرزندآوری در خراسان جنوبی با چنین چالشی مواجه شدیم. در ارائه این تسهیلات نرخ باروری مؤثر بود و طبق اخبار منتشر شده هشت شهرستان استان از جمله بیرجند نرخ باروری کمتر از ۲.۵ داشته است و مشمول این تسهیلات بودند.
نظر شما