پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۵

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره):

گوشت ۳۰ هزار راس دام قربانی در بین نیازمندان توزیع می شود

گوشت ۳۰ هزار راس دام قربانی در بین نیازمندان توزیع می شود

قم-رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه در عید قربان سال قبل،۲۴ هزار راس دام قربانی شد افزود: این میزان امسال به ۳۰ هزار رأس دام خواهد رسید و گوشت قربانی به دست نیازمندان می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی بختیاری ظهر یکشنبه در مراسم نذر قربانی به نیت سلامتی و فرج امام زمان (عج) که در مسجد مقدس جمکران برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: پویش نذر قربانی به نیت سلامتی و فرج امام زمان (عج) از قم آغاز شده و در سراسر کشور نیز اجرایی می‌شود که کاری با ارزش با مشارکت خیران و آحاد مردم است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بیان داشت: کمک به نیازمندان و دستگیری از آنان در روایات سفارش بسیاری شده است و در این مدت رزمایش‌های همدلی و مواسات در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب انجام پذیرفت و خانواده‌های نیازمند در این طرح‌ها مورد تفقد قرار گرفتند.

بختیاری عنوان داشت: با اجرای طرح نذر قربانی به نیت سلامتی و فرج امام زمان (عج) هزار رأس دام در استان قم برای توزیع در بین نیازمندان قربانی می‌شود.

وی با بیان اینکه در عید قربان سال گذشته ۲۴ هزار رأی دام سبک و سنگین قربانی شد افزود: این میزان در سال جاری به ۳۰ هزار رأس دام خواهد رسید و گوشت قربانی نیز با رعایت مسائل بهداشتی در اولین فرصت به دست نیازمندان می‌رسد.

کد خبر 5535006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha